ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Σάουθαμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Σάουθαμπτον
Spread the love

Δεν συμμερίζομαι την άποψη που θέλει την Τσέλσι να περνά μια μίνι κρίση λόγω των δυο back to back ηττών που έχει γνωρίσει από την Μ.Σίτι και την Γιουβέντους με το ίδιο σκορ: 1-0.

Άλλωστε πριν την ήττα από τους “πολίτες” η ομάδα του Τούχελ ήταν σε πολύ καλή πορεία και εκτιμώ πως απέναντι στους “Άγιους” θα επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να μην είδε τις αδυναμίες που του φανερώθηκαν στις δυο αυτές ήττες.

Κόντρα στην Μ.Σίτι η ομάδα του καθηλώθηκε στην ανωτερότητα των “πολιτών” δίχως να μπορεί να πάρει πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια της.

Απέναντι στην Γιούβε ενώ είχε την κατοχή δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Ιταλών.

Ενδεχομένως η επιστροφή κάποιων κομβικών παικτών , ο Καντέ είναι εκτός με Covid19 και ο Μάουντ όχι ετοιμοπόλεμος ακόμη, να δώσουν ώθηση στην ομάδα ενώ την ίδια ώρα ο Λουκάκου , με 4 γκολ σε 8 συμμετοχές του στην επιστροφή του στο Stamford Bridge, θα στηριχθεί στην καλή του παράδοση , με 9 γκολ και 3 ασιστ σε 12 ματς, απέναντι στους “Άγιους” για να βρει ξανά δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πετύχει νίκη μετά από έξι αγωνιστικές με απολογισμό: 0-4-2. Δεν έχασε ούτε από την Μ.Σίτι (0-0) αλλά ούτε και από την Μάντσεστερ.Γ (1-1) αλλά έχασε την περασμένη αγωνιστική από την Γουλβς ( 0-1) εντός έδρας σε ένα παιχνίδι στο οποίο επέστρεψε στα γκολ μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Ραούλ Χιμένες και πραγματοποίησε την πιο πειστική εμφάνιση του στο Νησί ο Σα κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Την ίδια ώρα εκτός έδρας αριθμούν μόλις ένα διπλό σε 16 “εξορμήσεις” τους στην κατηγορία ενώ αντίστοιχα στα 8 τέτοια πιο πρόσφατα έχουν έξι ήττες και δυο ισοπαλίες.

Προϊστορία: Η Τσέλσι είναι αήττητη στα 11/12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Σάουθαμπτον σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Τσέλσι θα βγάλει αντίδραση και θα κερδίσει την Σάουθαμπτον. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη. Σε combo ο Άσος με το Over 1,5 στο 1,65 ή το Combo της νίκης των μπλε με τον Λουκάκου σκόρερ στο 1,95.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Νίκη Τσέλσι με σκόρερ Λουκάκου

(Visited 1 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x