ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Μπρέντφορντ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Μπρέντφορντ
Spread the love

Στο Λονδίνο η Ευρωπαία Γουέστ Χαμ περιμένει την νεοφώτιστη Μπρέντφορντ που έρχεται στην πρωτεύουσα με τον “αέρα” του πρόσφατου 3-3 που έφερε με την Λίβερπουλ σε ένα ματς στο προηγήθηκε στο σκορ την πρώτη φορά και ισοφάρισε στις άλλες δύο.

Τα “σφυριά” προέρχονται και αυτά από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα όπως ήταν το 2-0 που πέτυχαν επί της Ραπίντ Βιέννης μεσοβδόμαδα για την φάση των ομίλων στο Europa League.  Η νίκη μάλιστα  επί των Αυστριακών συνδυάστηκε και με πειστική εμφάνιση ενώ ήταν η 2η στην σειρά μετά το 2ιπλο στο Ζάγκρεμπ που σημαίνει πως με το νέο φορμάτ είναι και αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση στην “παρθενική” τους εμφάνιση στην φάση των ομίλων. Ο Μόγιες καλείται να προσγειώσει την ομάδα του στην …πεζή πραγματικότητα της Premier League ενώ το “βάθος” που έχει φέτος στο ρόστερ του, του δίνει την δυνατότητα να προβεί και στο απαραίτητο rotation. Έτσι και αλλιώς παίκτες που δεν έπαιξαν μεσοβδόμαδα αλλά θεωρούνται βασικοί όπως οι: Φαμπιάνκσι- Φορλάνς – Σούτσεκ και ο νεοφερμένος Ζούμα αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα.

Οι “μέλισσες” αν και νεοφώτιστες έβγαλαν χαρακτήρα απέναντι στην Λίβερπουλ και το τελικό 3-3 θα τους αποφέρει μακροπρόθεσμα στην κατηγορία πολύ μεγαλύτερο κέρδος από ότι ο ένας βαθμός που έβαλαν στο σακούλι τους. Εκτός από τον πόντο άλλωστε κέρδισαν και τις εντυπώσεις κυρίως με την επιθετική τους γραμμή αφού το επιθετικό δίδυμο των: Τόνι – Μ΄Μπουεμό ήταν άψογο και έκανε άνω κάτω την άμυνα των ρεντς.Τον πρώτο τον μάθαμε πέρσι στην Championship με τα 33 γκολ που είχε στον λογαριασμό του ενώ και ο 22χρονος Γάλλος μας είχε απασχολήσει και αυτός στην ίδια κατηγορία και στην ίδια ομάδα περισσότερο με τις ασίστ και το open παιχνίδι του και λιγότερο με τα τέρματα του. Άλλωστε το στιλ παιχνιδιού της , της ταιριάζει περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια της όπως είδαμε και στην πιο πρόσφατη “εξόρμηση” της στο Molineux όπου κέρδισε με 2-0.

Προϊστορία: Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε επίπεδο Premier League.

To ποντάρισμα μου εδώ θα είναι τα πάνω από δυο τέρματα αφού θεωρώ πως θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδια με πολλές φάσεις εκατέρωθεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x