ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ντεφένσα – Ταγέρες   

Αργεντινή: Ντεφένσα – Ταγέρες   
Spread the love

Στο «Τίτο Τοματζέλο» το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Ντεφένσα να θέλει όχι μόνο να επιστρέψει στα τρίποντα, αλλά να βελτιώσει ταυτόχρονα την βαθμολογική της εικόνα, την στιγμή που η Ταγέρες θα προσπαθήσει να ανακτήσει την κορυφή.

Ήττα με 1-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Σαν Λορέντζο, με τη Ντεφένσα να παραμένει χωρίς τρίποντο για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές και να «υποχωρεί» ταυτόχρονα στην 20η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε ρηχά νερά η Ντεφένσα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Σαν Λορέντζο, στο οποίο είχε μόλις μία ευκαιρία και στο οποίο βρέθηκε 0-2 πίσω στο σκορ, χωρίς μάλιστα η αντίπαλος της να βγάλει μάτια με την απόδοση της. Αλλαγή σκηνικού πάντως στην επανάληψη, με τη Ντεφένσα να μειώνει αρχικά στο πενήντα επτά, με πλασέ του Πιτσίνι από το ύψος περίπου του πέναλτι, χωρίς όμως κάτι περισσότερο στην συνέχεια, παρά την κυριαρχία της και τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για τη Ντεφένσα, σε έξι ματς στο «Τίτο Τοματζέλο» στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, επιβλητικό 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ροζάριο Σεντράλ, με την Ταγέρες να πανηγυρίζει το τρίτο της συνεχόμενο τρίποντο στη Λίγκα Προφεσιονάλ, αντέχοντας ταυτόχρονα την πίεση της «μεγάλης» Ρίβερ Πλέιτ. Ένα ματς που «καθάρισε» ουσιαστικά με το 3-1 του πρώτου ημιχρόνου, με την Ταγέρες μάλιστα να βρίσκει στην συνέχεια και τέταρτη φορά το δρόμο για τα δίχτυα, με τον Βαλόγες στο εξήντα οκτώ, παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το πεντηκοστό τρίτο λεπτό. Πέρα της Λίγκα Προφεσιονάλ, ακολούθησε για την Ταγέρες το 2-1 σε βάρος της 2ης κατηγορίας Τέμπερλεϊ, στην ουδέτερη έδρα της Λανούς, με το οποίο προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Ταγέρες, σε επτά ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο αριστερός μπακ Ντίας και ο επιθετικός Αούσκι.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Ντεφένσα, μία για την Ταγέρες και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Τίτο Τοματζέλο».

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα η Ντεφένσα στο γήπεδο της, σε σχέση με την εκτός έδρας εικόνα της, καθώς δεν έχει τρίποντο μακριά από το «Τίτο Τοματζέλο», ενώ σε πολύ καλή κατάσταση η Ταγέρες, η οποία όμως καλείται σήμερα να ανταπεξέλθει σε ένα δύσκολο ματς όντας στην 2η θέση και όχι με αέρα κορυφής. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων, να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x