ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπορτίβο Περέιρα – Ατλέτικο Νασιονάλ  

Κολομβία: Ντεπορτίβο Περέιρα – Ατλέτικο Νασιονάλ  
Spread the love

Στο «Ερνάν Ραμίρες Βιγιέγκας» της πόλης Περέιρα, το ματς ανάμεσα στην τοπική και 10η στον βαθμολογικό πίνακα Περέιρα και την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, Ατλέτικο Νασιονάλ, με κοινό σημείο για τις δύο ομάδες, πως ακολουθούν για αυτές μεσοβδόμαδα οι πρώτοι αγώνες τους για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ένας βαθμός για τη Ντεπορτίβο Περέιρα σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς στο Κλαουσούρα, βλέποντας με το 1-1 αρχικά στη Μπογκοτά με τη Λα Εκιδάδ και το 1-2 ακολούθως από τη Ντεπορτίβο Κάλι, να «υποχωρεί» στην 10η θέση και το -2 από την πρώτη οκτάδα. Είχε προηγηθεί, η εντός έδρας πρόκριση σε βάρος της Ντεπορτίβο Πάστο στα ημιτελικά του κυπέλλου, εκεί πάντως όπου θα έχει δύσκολο έργο, καθώς δοκιμάζεται μεσοβδόμαδα στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντεπόρτες Τολίμα. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Ντεπορτίβο Περέιρα, σε πέντε ματς στο Κλαουσούρα στο «Ερνάν Ραμίρες Βιγιέγκας», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 1-1 φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Πάστο, βλέποντας την Ατλέτικο Νασιονάλ να έχει την πρώτη της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της και το πρώτο ματς γενικότερα σε όλες τις διοργανώσεις, προσθέτοντας και το κύπελλο, που δεν καταφέρνει να κερδίσει στο «Ατανάσιο Χιραρντότ». Παρόλα αυτά, στο +7 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Μιγιονάριος, δείχνοντας πως μόνο αν δείξει τάσεις «αυτοχειρίας» θα χάσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα. Πέρα του πρωταθλήματος πάντως, στόχος και το νταμπλ, καθώς μετά την εντός έδρας πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι σε βάρος της Σάντα Φε, θα βρεθεί αντιμέτωπη μεσοβδόμαδα στα ημιτελικά με τη Ντεπορτίβο Κάλι. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία για την Ατλέτικο Νασιονάλ, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ατανάσιο Χιραρντότ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Ατλέτικο Νασιονάλ το 2011, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Ντεπορτίβο Περέιρα.

Πολύ συμπαγής και αήττητη στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο Νασιονάλ, με το «διπλό» να δείχνει καλή επιλογή, εκ πρώτης όψεως στο συγκεκριμένο ματς. Παρόλα αυτά, αξιόμαχος αντίπαλος η Ντεπορτίβο Περέιρα, ενώ υπάρχουν για την Ατλέτικο Νασιονάλ τόσο ο ημιτελικός του κυπέλλου στην έδρα της Ντεπορτίβο Κάλι, όσο φυσικά και το +7 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Μιγιονάριος.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x