ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Ουατσιπάτο – Κουρικό   

Χιλή: Ουατσιπάτο – Κουρικό   
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο σημερινό πρόγραμμα στο «CAP» του Ταλκαχουάνο, καθώς αναμετρώνται η τοπική και 14η στον βαθμολογικό πίνακα Ουατσιπάτο και η ισόβαθμη της και 15η Κουρικό.

Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα για την Ουατσιπάτο μέχρι το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Ο΄Χίγκινς, εκεί πάντως, όπου το 0-2 από την αντίπαλο της έβαλε τέλος σε αυτό το σερί που έτρεχε η ομάδα του Ταλκαχουάνο. Πιο απειλητική η Ουατσιπάτο στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Ο΄Χίγκινς, στο οποίο μάλιστα έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το δωδέκατο λεπτό και στο οποίο είχε δικαιολογημένα παράπονα για πέναλτι που της αρνήθηκε ο διαιτητής. Παρόλα αυτά, τρομερά αποτελεσματική η αντίπαλος της, «καθαρίζοντας» με δύο γκολ σε πολύ κρίσιμα χρονικά σημεία,  με το πρώτο στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄) και το δεύτερο στο πεντηκοστό λεπτό. Απογοητευμένη στην συνέχεια από την παραπάνω εξέλιξη η Ουατσιπάτο,  η οποία δεν έβγαλε κανένα σημάδια αντίδρασης. Δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες για την Ουατσιπάτο, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο αριστερός μπακ Κουέβας.

Στην άλλη πλευρά, νίκη ανάσα για την Κουρικό την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Κομπρεσάλ, καθώς η ομάδα του 37χρονου Νταμιάν Νταρίο Μουνιός επικράτησε με το πολύτιμο αλλά ταυτόχρονα και δραματικό 1-0. Πιο απειλητική η Κουρικό στο ματς με την Κομπρεσάλ, στο οποίο είχε σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι και στο οποίο λυτρώθηκε τελικά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με μία κοντινή κεφαλιά του Γκαλεάνο. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Κουρικό, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ουατσιπάτο, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κουρικό, με 1-0 τόσο το 2018 όσο και το 2020, ενώ 2-0 ενδιάμεσα αυτών, το 2019.

Ντέρμπι παραμονής, με επιλογή ρίσκου πάντως τον «άσο», ποντάροντας στην καλή προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας για την Ουατσιπάτο στο «CAP» με την Κουρικό, τον παράγοντα έδρα, αλλά και το ότι οι φιλοξενούμενοι χάνουν αρκετή από την δύναμη τους μακριά από το γήπεδο τους.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x