ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Αβαΐ – Πόντε Πρέτα   

Βραζιλία Β΄: Αβαΐ – Πόντε Πρέτα   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Αβαΐ να ψάχνει το πέμπτο της συνεχόμενο τρίποντο, με το οποίο θα εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που η Πόντε Πρέτα βρίσκεται στο +3 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη.

Σπουδαίο 2-1 για την Αβαΐ το Σάββατο που μας πέρασε στο εκτός έδρας ντέρμπι ανόδου με τη Μποταφόγκο, με το οποίο η ομάδα της Σάντα Καταρίνα όχι μόνο πανηγύρισε το τέταρτο της συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα, αλλά βρέθηκε ταυτόχρονα στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πίσω στο σκορ η Αβαΐ στο ματς στο Ρίο με τη Μποταφόγκο στο σαράντα εννέα, ισοφαρίζοντας όμως με σέντρα σουτ του Ζεάν Κλέμπερ, στο εξήντα δύο, ενώ η ολική ανατροπή για την ομάδα της Σάντα Καταρίνα στο εβδομηκοστό ένατο λεπτό, με εντός περιοχής βολέ του Μπρούνο Σίλβα. Οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Αβαΐ, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρεσακάντα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 1-1 το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας την Βίλα Νόβα, με την Πόντε Πρέτα να πετάει στα σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της, μάλιστα με αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, παραμένοντας φυσικά σε περιπέτειες. Μπροστά στο σκορ στο ματς με την Βίλα Νόβα στο εξήντα πέντε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράφαελ Σάντος, με το σοκ όμως για την Πόντε Πρέτα να έρχεται στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, χρονικό σημείο που η Βίλα Νόβα ισοφάρισε με πέναλτι που καταλογίστηκε μετά την χρήση του VAR. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Πόντε Πρέτα, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μοϊσές Λουκαρέλι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αβαΐ, μία για την Πόντε Πρέτα και δύο ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ρεσακάντα».

Φορμαρισμένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική στο «Ρεσακάντα» η Αβαΐ, εκτιμώντας πως έχει το προβάδισμα απέναντι στην προβληματική και με μόλις μία νίκη μακριά από το γήπεδο της, Πόντε Πρέτα.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x