ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ημιτελικός UEFA Nations League : Ιταλία- Ισπανία

Ημιτελικός UEFA Nations League :  Ιταλία- Ισπανία
Spread the love

Το 2ο διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες μέσα στο 2021/22 φέρνει απόψε αντιμέτωπες στο Μιλάνο την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία και την Ισπανία σε νοκ άουτ ημιτελικό για το UEFA Nations League με τον νικητή να αντιμετωπίζει στον τελικό στο τέλος της εβδομάδας την Γαλλία ή το Βέλγιο.

Η Σκουάντρα Ατζούρα μετά την κατάκτηση της Ευρώπης στο Euro2020 που διεξήχθη στο Λονδίνο άφησε πίσω της ένα καλοκαίρι δόξας και μπήκε κάπως μουδιασμένα στο Φθινόπωρο και στα προκριματικά του Μουντιάλ με δυο ισοπαλίες κόντρα σε Βουλγαρία ( 1-1) και Ελβετία ( 0-0) για να ακολουθήσει ένα άνετο 5-0 επί της Λιθουανίας με τον Μόιζε Κεν να σκοράρει δυο γκολ.

Ο Μαντσίνι είδε την άμυνα του να δέχεται γκολ σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια ενώ πριν είχε συμπληρώσει 11 σερί ματς με μηδέν παθητικό από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 αλλά επέστρεψαν με back to back clean sheets απέναντι σε Ελβετία και Λιθουανία.

Εκτός ο Ματέο Πεσίνα της Αταλάντα ενώ στο κλασικό “4-3-3” δεν αποκλείεται να δούμε επιθετική τριπλέτα τους: Ινσίνιε, Κιέζα και Ιμόμπιλε.

Οι “Φούριας Ρόχας” είναι δεδομένο πως απόψε θα επιχειρήσουν να πάρουν μια ρεβάνς από τον χαμένο ημιτελικό του πρόσφατου Euro στην διαδικασία των πέναλτι.

Προκρίθηκαν στον αποψινό ημιτελικό του UEFA Nations League βγάζοντας έναν δύσκολο όμιλο με Γερμανία, Ουκρανία και Ελβετία ενώ αντέδρασαν ιδανικά και μετά την ήττα τους από την Σουηδία (1-2) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στο 1ο break κερδίζοντας στην συνέχεια τόσο το Κόσοβο (2-0) όσο και την Γεωργία ( 4-0).

Οι: Πέδρι, Μάρκος Λιορέντε, Μοράτα, Ζεράρδ Μορένο παραμένουν εκτός ενώ ξανά δεν υπάρχει στις κλήσεις παίκτες της Ρεάλ! Rookies οι : Γκάβι- Γερεμί Πίνο.

Προϊστορία: Οι δυο τους συναντήθηκαν για τελευταία φορά στις αρχές Ιουλίου στο Wembley για τα ημιτελικά του Euro2020 με την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία να επικρατεί των Ισπανών στην διαδικασία των πέναλτι.

Συνολικά, σε 38 μεταξύ τους παιχνίδια παντού η Σκουάντρα Ατζούρα αριθμεί 12 νίκες, η Ισπανία 13 ενώ μοιράζονται και 13 ισοπαλίες.

* Οι μεν γηπεδούχοι διατηρούν ένα αήττητο 37 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχουν φέρει ισοπαλία σε 90λεπτο στα 5/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Την ίδια ώρα οι “Φούριας Ρόχας” αριθμούν μόλις 1/17 ήττες στα αντίστοιχα τελευταία δικά τους ματς. Με δεδομένο πως η ομάδα του Ενρίκε και σκοράρει με ευκολία ( 7 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια τους) αλλά και δέχονται κιόλας ( παραβιάστηκε η εστία τους στα 4/6 πιο πρόσφατα εκτός από τα ματς με Κόσοβο και Γεωργία) θα ρισκάρω με ένα πιθανό “Χ” με γκολ σε απόδοση 4.75!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ+ Goal

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x