ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μποταφόγκο – Κλαμπ Ρεγκάτας  

Βραζιλία Β΄: Μποταφόγκο – Κλαμπ Ρεγκάτας  
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την άνοδο ανάμεσα στις ισόβαθμες Μποταφόγκο και Κλαμπ Ρεγκάτας, με τους γηπεδούχους όμως στην 3η θέση και τους φιλοξενούμενους στην 5η, καθώς η ομάδα του Ρίο υπερτερεί σε αριθμό νικών, που είναι και το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμιών.

Ήττα με 1-2 στο ντέρμπι ανόδου της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Αβαΐ, με θετικό πάντως για τη Μποταφόγκο, το ότι διατηρήθηκε έστω και οριακά, στην πρώτη τετράδα και πιο συγκεκριμένα στην 3η θέση. Σε ρηχά νερά η Μποταφόγκο στο ντέρμπι ανόδου με την Αβαΐ, στο οποίο κατάφερε πάντως να βρεθεί μπροστά στο σκορ στο τεσσαρακοστό ένατο λεπτό, με κοντινή κεφαλιά του Ντιέγκο Γκονσάλβες. Παρόλα αυτά, πιο απειλητική και σαφώς αποτελεσματικότερη η Αβαΐ, η οποία πραγματοποίησε στο εβδομήντα εννέα απόλυτα δίκαια την ανατροπή. Έντεκα νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για τη Μποταφόγκο, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Στον αντίποδα, τυπικά γηπεδούχος η Κλαμπ Ρεγκάτας στο ντέρμπι μίσους της προηγούμενης αγωνιστικής με τη συμπολίτισσα CSA, με το μεταξύ τους 0-0 να την φέρνει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ανώτερη η Κλαμπ Ρεγκάτας της ακίνδυνης στο μεταξύ τους ντέρμπι CSA, αδυνατώντας όμως να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα τόσο την υπεροχή της όσο και τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μποταφόγκο, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, 3-0 το 2013 σε ματς κυπέλλου, ενώ 4-1 το 2015 σε αγώνα πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας.

Λεπτές οι ισορροπίες μιλώντας για ντέρμπι ανόδου ανάμεσα μάλιστα σε δύο ισάξιες ομάδες, αγωνιστικά και βαθμολογικά. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x