Uncategorized

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Δυάδα από την κουτσουρεμένη Λιγκ 1 με ματς που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

962 Ιπσουιτς-Σριούσμπερι

Η ήττα από την Ακρινγκτον(2-1 εκτός έδρας) ,που ήταν η πρώτη μετά απο αήττητο τριών αγώνων, έδωσε τέρμα στο δυναμικό come back της Ιπσουιτς η οποία έχοντας 10 βαθμούς μοιάζει εγκλωβισμένη στα χαμηλά πατώματα της Λιγκ 1 και στο -9 απο τα πλέι οφ. Το 1 – 4 -1 σαφέστατα και προβληματίζει ,όσον αφορά στα εντός έδρας επιτεύγματα της. Εχει αμφίβολους σε άμυνα και μεσαία γραμμή που λογικά θα παίξουν, ενώ η ψυχολογία ανέβηκε λίγο μετά το εκτός έδρας 2 -0 στη Τζίλιγχαμ για το Λιγκ Τρόφι.

Η Σριούσμπερι, νίκηασε με 3-1 την u21 των Γούλβς και γλύκανε τους οπαδούς της που είχαν πικραθεί απο τις ήττες με το ίδιο σκορ απέναντι σε Μπόλτον (2-1) και Γουίκομ(1-2). Είναι προτελευταία και άθλια εκτός έδρας (0-1–4). Πλήν του μέσου Βέλα δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες.

Προϊστορία: 2-0-0 την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Είναι ένα ματς με φαβορί έστω αν η Ιπσουιτς δεν πείθει εντός εδρας. Ουσιαστικά μπορεί απο αυτό το παιχνίδι να έχουμε την απαρχή της αντεπίθεσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

969 Σέφιλντ Γουεν-Μπόλτον

Σε δεύτερη μοίρα περνάει για τις “Κουκουβάγιες”το Λιγκ Τρόφι υπό την έννοια ότι η νίκη επί της Μάνσφιλντ με 2-1 ήρθε να σκεπάσει τη στεναχώρια για την εντός έδρας ήττα από την Οξφορντ. Με μία νίκη σε έξι ματς Πρωταθλήματος, η Σέφιλντ ψάχνει ισορροπία στο πασιχνίδι που θα της φέρει τη σταθερότητα για να μπει στα πλέι οφ ανόδου. Εντός έδρας έχει 2-1-1.

Η Μπόλτον έχει τρία στα τρία σε όλες τις διοργανώζεις ,μιας και μετά τις νίκες επί Σριούσμπερι και Τσάρλτον(εντός-εκτός) νίκηε και τους “μικρούς” της Λιβερπουλ με 4-1 για το Λιγκ Τρόφι. Είναι στο -1 από την 6η προνομιούχο θέση, ενώ εκτός έδρας 3 -1 -2 έχοντας σκοράρει τα περισσότερα γκολ απο οποιαδήποτε άλλη εκτός έδρας. (13)

Προϊστορία: 2-1-3, πιο πρόσφατο το 1-0 του 18-19

Εκτίμηση: Πιο προσιτό μοιάζει το να σκοράρουν και οι δύο, αλλά αλήθεια είναι ότι η κόντρα του άσου μοιάζει θελτική.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ -γκολ Χ2

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x