ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ2022: Τουρκία- Νορβηγία ( 7ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ2022:  Τουρκία- Νορβηγία ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Στην Πόλη η Τουρκία υποδέχεται την Νορβηγία με τον Γερμανό τεχνικό Στέφαν Κουντς να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων και τους Βίκινγκς να παρατάσσονται με πολλές απουσίες εκ των οποίων βέβαια η πιο ηχηρή είναι ο Έρλινγκ Χάλααντ.

Οι Τούρκοι πραγματοποιούν αποκαρδιωτικά προκριματικά έχοντας κερδίσει μόλις 1/3 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και αυτή η μοναδική νίκη τους ήταν απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ με 3-0 εκτός έδρας.

Η συντριβή που γνώρισαν από την Ολλανδία με 6-1 στο Άμστερνταμ την περασμένη αγωνιστική ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τους διοικούντες στην άμεση απομάκρυνση του Γκιουνές με τον Γερμανό Κουντς ( δις πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Γερμανίας U21 ) να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Την ίδια ώρα παραμένουν τραυματίες αρκετοί σημαντικοί παίκτες όπως οι κεντρικοί αμυντικοί: Σουγιουντσού – Καμπάκ και ο επιθετικός Καραμάν.

Οι Νορβηγοί έχουν πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας στον όμιλο την Ολλανδία από την οποία υστερούν στην διαφορά τερμάτων.

Το 2/2 που πέτυχαν στα αμέσως αντίστοιχα προηγούμενα παιχνίδια τους απέναντι σε Λετονία (2-0) και Γιβραλτάρ ( 5-1) σε συνδυασμό με την συντριβή που γνώρισε η Τουρκία από τη Ολλανδία έφερε την Νορβηγία σε θέση ισχύος στον όμιλο.

Την ίδια ώρα οι Βίκινγκς αριθμούν τρεις διαδοχικές νίκες σε ισάριθμες “εξόδους” τους ( Γιβραλτάρ 3-0, Μαυροβούνιο 1-0 και Λετονία 2-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά συνάμα έχουν πολλές απουσίες με πιο ηχηρή αυτή του Χάλααντ αλλά και ακόμη 5-6 ποδοσφαιριστών όπως ο Χάνσεν, ο Σέρλοθ και ο Τζόσουα Κινγκ.

Προϊστορία: Σε 9 μεταξύ τους παιχνίδια η Τουρκία έχει κερδίσει στα 5 από αυτά και έχει χάσει στα δυο. Επίσης τα τρία τελευταία έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο γκολ.

* Η πρόσφατη παράδοση ( 3 διαδοχικά Over 2,5) αλλά και η εικόνα τους – ανεξαρτήτως της απουσίας του Χάλααντ- με οδηγεί στην επιλογή των πολλών τερμάτων. Υπάρχει και το combo του Goal ή over 2,5 σε απόδοση 1,65. Εξαιρετικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal ή Over 2,5

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x