ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ: Λουξεμβούργο – Σερβία (1ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ: Λουξεμβούργο – Σερβία (1ος όμιλος)
Spread the love

Η ευχάριστη έκπληξη του 1ου ομίλου η ομάδα του Λουξεμβούργου, η οποία βρίσκεται προς ώρας στην τιμητική 3η θέση, πίσω φυσικά από την σημερινή της αντίπαλο και την Πορτογαλία.

Έξι βαθμοί για την ομάδα του Λουξεμβούργου σε τέσσερα ματς σε αυτά τα προκριματικά, με σπουδαίο 1-0 στην πρεμιέρα στο Δουβλίνο σε βάρος της Ιρλανδίας, εντός 1-3 ακολούθως από την Πορτογαλία, 2-1 στην συνέχεια φιλοξενώντας το Αζερμπαϊτζάν, ενώ 1-4 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ράικο Μίτιτς» του Βελιγραδίου από την Σερβία. Στόχος φυσικά να καταφέρει να διατηρήσει τα κεκτημένα, με την 3η θέση να είναι η καλύτερη που έχει πάρει στην ιστορία της σε προκριματικά Μουντιάλ ή Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τιμωρημένοι για σήμερα, ο μέσος της Γιουνγκ Μπόις, Μάρτινς και ο επιθετικός της Τρουά, Γκέρσον Ροντρίγκες.

Στην άλλη πλευρά, οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο Δουβλίνο με την Ιρλανδία, με το οποίο η Σερβία βρέθηκε στην 2η θέση του 1ου ομίλου και στο -2 από την Πορτογαλία, με την οποία φυσικά δίνει μάχη για την απευθείας πρόκριση. Μπροστά στο σκορ η Σερβία στο ματς στο Δουβλίνο στο είκοσι, με το αυτογκόλ όμως του στόπερ της Φιορεντίνα, Νίκολα Μιλένκοβιτς, να της στερεί δύο πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι πολύ πιθανό να της κοστίσουν στο φινάλε την 1η θέση, ειδικά από την στιγμή που την τελευταία αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην έδρα της Πορτογαλίας. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μιλένκοβιτς, με τις πιθανότητες πάντως να προλάβει το σημερινό ματς να μην είναι με το μέρος του.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-1 για την Σερβία το 2019, στα πλαίσια τότε προκριματικών Euro, στο μοναδικό επίσημο ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την ομάδα του Λουξεμβούργου.

Ρεπό σήμερα για την Πορτογαλία, με την Σερβία να θέλει το τρίποντο στο σημερινό ματς για να βρεθεί στην κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο. Χαμηλή πάντως η τιμή που συνοδεύει τους Σέρβους, με επιλογή μου ειδικό στοίχημα τερμάτων, για κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x