ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μπουκαραμάνγκα – Τζούνιορ

Κολομβία: Μπουκαραμάνγκα – Τζούνιορ
Spread the love

Στο «Αλφόνσο Λόπες» της Μπουκαραμάνγκα, το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα, βρίσκοντας την ομώνυμη ομάδα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 12η θέση με 17 βαθμούς και την Τζούνιορ στην 5η με τρεις περισσότερους.

Οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο Μεντεγίν από την ομώνυμη ομάδα, με το οποίο η Μπουκαραμάνγκα βρέθηκε εκτός της πρώτης οκτάδας. Ένας πάντως ο βαθμός που την χωρίζει από τις θέσεις των πλέι οφ, ψάχνοντας το τρίποντο σήμερα, με το οποίο θα κάνει άλμα στην 6η θέση. Ματς στο οποίο δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα η Μπουκαραμάνγκα αυτό στο Μεντεγίν, στο οποίο μάλιστα μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο ογδόντα δύο φάνηκε πως θα φύγει με τον ένα βαθμό και στο οποίο όμως «τιμωρήθηκε» σχεδόν από το πουθενά, με ένα εκτός περιοχής σουτ στο ογδοηκοστό όγδοο λεπτό. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για τη Μπουκαραμάνγκα, σε έξι ματς στο Κλαουσούρα στο «Αλφόνσο Λόπες», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τρία συνεχόμενα τρίποντα για την Τζούνιορ, η οποία μετά και το 1-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Πατριότας, βρέθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κυρίαρχος η Τζούνιορ στο ματς με την Πατριότας, στο οποίο άνοιξε το σκορ στο δέκατο πέμπτο λεπτό και στο οποίο δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, με το υπέρ της 1-0, βάσει εικόνας και ευκαιριών, να είναι «φτωχό». Είχαν προηγηθεί, το εντός 3-0 σε βάρος της Ατλέτικο Ουίλα και το 2-1 στο Ριονέγκρο σε βάρος της ομώνυμης ομάδας. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα για την Τζούνιορ, σε έξι ματς στο Κλαουσούρα μακριά από τη Μπαρανκίγια, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μπουκαραμάνγκα, δύο για την Τζούνιορ και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλφόνσο Λόπες», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Σε καλό momentum ή από σερί νικών το τελευταίο διάστημα η Τζούνιορ, με τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού ματς όμως να είναι πολύ πιο μεγάλος σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών.

Εκτίμηση:  G/G & Over 2,5

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x