ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Πατριότας – Σάντα Φε  

Κολομβία: Πατριότας – Σάντα Φε  
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με στόχο της Πατριότας να αποφύγει τις περιπέτειες στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, την στιγμή που η Σάντα Φε προσπαθεί να προλάβει, έστω και την ύστατη ώρα, τα πλέι οφ.

Ήττα με 0-1 την περασμένη εβδομάδα στη Μπαρανκίγια από την τοπική Τζούνιορ, με την Πατριότας χωρίς νίκη πλέον για εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές και στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, έχοντας πλάτη μόνο την ουραγό Ατλέτικο Ουίλα. Μόνο θετικό, πως παρά το μεγάλο αυτό αρνητικό σερί, καταφέρνει να έχει ένα μικρό, αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Σε παθητικό ρόλο η Πατριότας στο ματς στην έδρα της Τζούνιορ, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δέκατο πέμπτο λεπτό και στο οποίο όχι μόνο δεν απείλησε την αντίπαλο της, αλλά και το τελικό σκορ είναι, βάσει εικόνας, κολακευτικό. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Πατριότας, σε έξι ματς στο Κλαουσούρα στο «Ιντεπεντένσια» της Τούνχα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 0-0 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντεπόρτες Τολίμα, με την Σάντα Φε να μένει ευχαριστημένη, τουλάχιστον βάσει εικόνας, από τη μοιρασιά των βαθμών, έστω και αν δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο μικρό νικηφόρο σερί που είχε προηγηθεί. Τέσσερις πλέον οι βαθμοί που την χωρίζουν από την πρώτη οκτάδα, ψάχνοντας σήμερα το τρίποντο που θα την φέρει φυσικά σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, σημειώνοντας επίσης, πως μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-1 στο Κάλι της Αμέρικα, στην πρώτη μονομαχία τους για τον τελικό του Σούπερ Καπ. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Σάντα Φε, σε έξι ματς στο Κλαουσούρα μακριά από το «Ελ Καμπίν», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Πατριότας, τρεις για την Σάντα Φε και επτά ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ιντεπεντένσια» της Τούνχα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στο καλύτερο momentum και το ισχυρότερο κίνητρο της Σάντα Φε.

Εκτίμηση:  2

 

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x