ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λευκορωσία-Τσεχία(Προκριματικά Μουντιάλ 5ος Ομιλος)

Λευκορωσία-Τσεχία(Προκριματικά Μουντιάλ 5ος Ομιλος)
Spread the love

Στο “Τσεντράλι” του Καζάν, η Λευκορωσία φιλοξενεί την Τσεχία για τον 5ο Ομιλο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Η Λευκορωσία μετράει 8 σερί ήττες σε όλες τις  διοργανώσεις  που συμμετέχει, βγάζοντας μία τεράστια αδυναμία στο να σκοράρει,(εξαίρεση του 2-3 με την Ουαλία) και να μπορέσει να δημιουργήσει κατάστασεις απειλής για τους αντιπάλους της. Προσπαθεί να παίξει αμυντικά και να δημιουργεί προβλήματα με το λεγόμενο “λεωφορείο” στην άμυνα και έκανε δύσκολη τη ζωή του Βελγίου(0-1) και Εσθονία (2-0).

Υπάρχουν αρκετές απουσίες παικτών που δεν έχουν κληθεί απο τον προπονητή και για λόγους τεχνικούς αλλά και γενικά επιλογής, με τον ίδιο τον κόουτς να είναι εκτός, ελέω Κορονοιου.

Η Τσεχία είναι ισόβαθμη με την  Ουαλία στην δεύτερη θέση ,αλλά έχει το goal -average. Και η ίδια, όμως, δεν είναι καλά και φάνηκε  στα δύο τελευταία παιχνίδια όπου έχασε απο το Βέλγιο (3-0) και το 2-2 με την Ουαλία ,σε ένα ματς όπου η ομάδα του Μπέιλ  άξιζε τη νίκη επιστρέφοντας από το 2-1.  Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι ο δημιουργικός Μπαράκ και ο μέσος Χόλες που είναι τραυματίας .Βασικός  ο Βατσλίκ του Ολυμπιακού ,κάτω απο τα δοκάρια ,στον πάγκο ο Μπράμπετς του Αρη. Απο τα νέα πρόσωπαο εξαιρετικός επιθετικός της Σλάβια, Κούχτα.

Προϊστορία: 0-0-2

Εκτίμηση: Η Λευκορωσία παλεύει τα ματς, ειδικά τελευταία, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου, οι Τσέχοι είχαν κερδίσει 1-0.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-Under 3.5

(Visited 21 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x