ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Εσθονία- Ουαλία ( 5ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022:  Εσθονία- Ουαλία ( 5ος όμιλος)
Spread the love

Στο Τάλιν η Εσθονία υποδέχεται την Ουαλία με τους φιλοξενούμενους να παίζουν τα ρέστα τους αφού μόνο με νίκη θα μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 2-0 επί της Λευκορωσίας ενώ νωρίτερα είχαν αποσπάσει “λευκή” ισοπαλία μέσα στο Κάρντιφ από την αποψινή τους αντίπαλο.

Θετικό το πρόσημο για τον νεοφερμένο ομοσπονδιακό τεχνικό τον Ελβετό Τόμας Χάμπερλι ο οποίος ωστόσο απόψε αριθμεί και δυο σοβαρές απουσίες αφού τόσο ο επιθετικός Χένρι Ανιέρ ( 17 γκολ με το εθνόσημο) όσο και ο έμπειροι αμυντικοί: Σάντε Πούρι, Κλαβάν και ο μέσος Βλάντισλαβ Κρέιντα είναι εκτός δράσης.

Η Ουαλία απέσπασε 2-2 στην Πράγα από την Τσεχία την περασμένη αγωνιστική και έτσι έμεινε στην 3η θέση ούσα μεν ισόβαθμη με την εθνική ομάδα του Σιλχάβι αλλά υστερώντας στην ισοβαθμία έχοντας ωστόσο ένα ματς στο χέρι.

Αυτό σημαίνει πως το συγκρότημα του Ρόμπερτ Πέιτζ χρειάζεται μόνο την νίκη απόψε αφού το Βέλγιο έχει εκτοξευτεί στην πρωτιά με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του και μοναδικός ορατός στόχος είναι η 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Οι Ουαλοί έχουν μεν ένα ματς περισσότερο να παίξουν αντί των Τσέχων , αλλά αυτό είναι απέναντι στους “Κόκκινους Διαβόλους” , ενώ αντίθετα οι Τσέχοι έχουν πιο εύκολο πρόγραμμα με Λευκορωσία εκτός και Εσθονία εντός.

Εκτός δράσης παραμένουν οι: Γκάρεθ Μπέιλ , Μπεν Ντέιβις, Ντέιβιντ Μπρουκς, Τομ Λόκιερ και ο Ρις Νόρινγκτον Ντέιβις.

Προϊστορία: Αήττητη είναι η Ουαλία και στα τρία μεταξύ τους παιχνίδια αν και το 0-0 στο πιο πρόσφατο πριν από έναν μήνα στο Κάρντιφ θεωρείται όχι άδικα ως ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το 2ιπλο με το Over 1,5 που διπλασιάζει τα λεφτά που θα ποντάρουμε αφού εκτιμώ πως η Ουαλία παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο θα κερδίσει αλλά θα χρειαστεί ενδεχομένως παραπάνω από ένα γκολ. Μην ξεχνάμε πως η Εσθονία έχει σκοράρει δυο γκολ μέσο όρο και στα τρία φετινά της παιχνίδια εντός έδρας στον όμιλο ενώ από την πλευρά της η φιλοξενούμενη ομάδα έχει δεχτεί από δυο γκολ στις αντίστοιχες δικές της “εξορμήσεις” στον όμιλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 1,5

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x