ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ: Δανία – Αυστρία (6ος όμιλος)  

Προκριματικά Μουντιάλ: Δανία – Αυστρία (6ος όμιλος)  
Spread the love

Περίπατος για την Δανία στον 6ο όμιλο, με την ομάδα του 49χρονου Κάσπερ Χιούλμαντ να ψάχνει σήμερα τη νίκη που θα της δώσει και μαθηματικά την πρόκριση, την στιγμή που η Αυστρία ψάχνει για ένα μικρό θαύμα για να «κλέψει» την 2η θέση.

Επικράτηση με 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Κισινάου σε βάρος της Μολδαβίας, με την Δανία να πανηγυρίζει την έβδομη νίκη της σε ισάριθμα ματς προκριματικών στον 6ο όμιλο, έχοντας μάλιστα τον εντυπωσιακό συντελεστή τερμάτων 26-0. Στόχος λογικά για τους Δανούς, οι οποίοι φαίνεται πως δεν βγάζουν το πόδι από το γκάζι, να συνδυάσουν πρόκριση και απόλυτο, σημειώνοντας, πως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές φιλοξενούν τα Νησιά Φερόε και δοκιμάζονται στην Σκωτία. Εκτός αποστολής, όπως και στο ματς στη Μολδαβία, ο επιθετικός Μπρέιθγουεϊτ.

Στον αντίποδα, 2-0 στα Νησιά Φερόε, με το αποτέλεσμα αυτό όμως να μην είναι αρκετό για την 4η στον 6ο όμιλο, Αυστρία, καθώς οι δύο ήττες που είχαν προηγηθεί τον Σεπτέμβριο, το βαρύ 2-5 αρχικά στο Ισραήλ και το 0-1 ακολούθως φιλοξενώντας την Σκωτία ήταν ουσιαστικά καταδικαστικές. Η νίκη έκπληξη σήμερα, αν βέβαια έρθει, πολύ πιθανό να μην της είναι αρκετή, σημειώνοντας, πως την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί το Ισραήλ και στο φινάλε αντιμετωπίζει στην Βιέννη τη Μολδαβία. Εκτός αποστολής και φυσικά σπουδαιότερη απουσία, ο επιθετικός Αρναούτοβιτς.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο επίσημο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Δανία. Πηγαίνοντας πίσω, πέρα της δεκαετίας, επικράτηση με 2-1 για την Δανία το 1991, στα πλαίσια τότε προκριματικών Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Απόλυτα λογική, βάσει των παραπάνω, η χαμηλή τιμή που συνοδεύει την Δανία. Ψάχνοντας πάντως κάτι πιο ελκυστικό, θα επιλέξω ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x