ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία-Ελλάδα(Προκριματικά Μουντιάλ 2ος Ομιλος)

Σουηδία-Ελλάδα(Προκριματικά Μουντιάλ 2ος Ομιλος)
Spread the love

Στη Σόλνα, στο πρώην Ρασούντα, η Σουηδία φιλοξενεί την Ελλάδα στον “τελικό” της Εθνικής για την 2η θέση.

Οι  γηπεδούχοι είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας , όντας σε εξαιρετική κατάσταση,κάτι που πιστοποιούν τα αποτελέσματα της , πιο πρόσφατο το 3-0 επι του Κοσόβου, εξαίρεση  η ήττα με  2-1 απο την Εθνική μας ομάδα στο ΟΑΚΑ. Mε νίκη φτάνουν στην  πρώτη θέση, με ήττα ή ισοπαλία χάνουν πολλές απο τις ελπίδες τους.

Πέρα απο την ήττα κόντρα στην Εθνική μετρούν τρεις  νίκες κόντρα  σε Ισπανία-Ουζμπεκιστάν-Κόσοβο. Ο Λίντελοφ επιστρέφει  καθώς έγινε μπαμπάς ,εκτός ο Κουλουσέφσκι ,τη θέση του θα πάρει  ο Κουάισον στο 4-4-2. Σε τρομερή κατάσταση και μεγάλος κίνδυνος ο Φόρσμπεργκ που  βγαίνει απο τα άκρα, συγκλίνει και σουτάρει, όπως βεβαίως και ο Αλεξάντερ Ισακ που αν και φορ βγαίνει έξω απο την περιοχή για να ανοίγει διαδρόμους.

Η Ελλάδα, πήρε αυτό που ήθελε, κόντρα στη Γεωργία, έστω και στο 90(0-2), δεν έπεισε με την απόδοση της,και είναι πια στη Σουηδία θέλοντας να κάνει ότι και στο ματς με το ΟΑΚΑ.  Εστω και αν δεν πείθει με την απόδοση της έχει χάσει μόλις ένα ματς αυτή τη διετία και αυτό φιλικό κόντρα στην Ελβετία .

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θα αλλάξει πράγματα στην ενδεκάδα  με τον  Ολλανδό εκλέκτορα να βάζει τον Σταφυλίδη,αντί του Τζαβέλλα που είναι τιμωρημένος, στην τριάδα της άμυνας ,ενώ Μπουχαλάκης και Σιώπης   θα είναι τα αμυντικά χαφ με τον Μπακασέτα μπροστά τους και Μασούρα -Παυλίδη δίδυμο στην επίθεση.

Προϊστορία: 1-1-2 η προϊστορία με γηπεδούχο τη Σουηδία. 

Εκτίμηση: Απόλυτα και ξεκάθαρα η Σουηδία είναι το φαβορί σε κάθε περίπτωση και η Εθνική θα κληθεί  να κάνει υπέρβαση. 

          ΠΡΟΤΑΣΗ: Ξέχωρα απο τον άσο, θα πάω και με το ειδικό στοίχημα του 2-3 τέρματα.

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x