ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ιντερνασιονάλ – Αμέρικα Μινέιρο     

Βραζιλία: Ιντερνασιονάλ – Αμέρικα Μινέιρο     
Spread the love

Στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Ιντερνασιονάλ να ψάχνει το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει στην πρώτη εξάδα, την στιγμή που η Αμέρικα Μινέιρο προσπαθεί να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιβλητικό 5-2 την Κυριακή που μας πέρασε φιλοξενώντας την ουραγό και καταδικασμένη Σαπεκοένσε, με το οποίο η Ιντερνασιονάλ βρέθηκε στην 7η θέση και σε απόσταση αναπνοής πλέον από την πρώτη εξάδα. Τέσσερα γκολ και ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα για την Ιντερνασιονάλ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Σαπεκοένσε, ενώ το 5-0 στο πενηκοστό όγδοο λεπτό. Δύο γκολ πάντως στην συνέχεια από τους φιλοξενούμενους, καθώς η Ιντερνασιονάλ έβγαλε εμφανώς το πόδι από το γκάζι στο τελευταίο ημίωρο του ματς. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ιντερνασιονάλ, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπέιρα Ρίο», ενώ με την αποστολή της Βραζιλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο μέσος Εντενίλσον.

Στην αντίπερα όχθη, 1-1 στην έδρα της Ζουβεντούδε, με την Αμέρικα Μινέιρο να παραμένει αήττητη για όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική και να βρίσκεται πλέον στην 10η θέση και το +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Ζουβεντούδε, με το 1-0 για την Αμέρικα Μινέιρο με κεφαλιά του Ζουνίνιο στο εντέκατο λεπτό και την «απάντηση» των γηπεδούχων στο σαράντα τέσσερα. Δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Αμέρικα Μινέιρο, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Μπέλο Οριζόντε, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Αλέ.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Ιντερνασιονάλ και μία για την Αμέρικα Μινέιρο, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Πόρτο Αλέγκρε, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ιδιαίτερα αποτελεσματική το τελευταίο δίμηνο στο «Μπέιρα Ρίο» η Ιντερνασιονάλ, καθώς μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος στο γήπεδο της. Εκτίμηση μου, πως έχει το προβάδισμα με την Αμέρικα Μινέιρο, η οποία τρέχει μεν ένα μεγάλο αήττητο σερί, αλλά η αλήθεια είναι πως έχει ξεπεράσει ταυτόχρονα και το ταβάνι της.

Εκτίμηση:  1

 

 

 

 

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x