ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Oνδούρα-Τζαμάικα

Oνδούρα-Τζαμάικα
Spread the love

Στο Ολύμπικο Μετροπολιτάνο,  η Ονδούρα φιλοξενεί τη Τζαμάικα σε ένα παιχνίδι που καμία από τις δύο δεν έχει ελπίδες πρόκρισης  στον όμιλο που βρίσκονται.

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεχάσει τι σημαίνει  να είσαι χωρίς νίκη μιας και έχουν περάσει επτά παιχνίδια με πέντε  ήττες και δύο ισοπαλίες   και πέντε απο αυτά τα παιχνίδια να μην έχουν βρει δίχτυα. Αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται προτελευταίοι στον όμιλο με τελευταία την αντίπαλο τους. Ουσιαστικά η τελευταία φορά που σκόραραν ήταν στο 1-4 από τις ΗΠΑ και η  πιο πρόσαφατη νίκη τους στις 18-7 για το gold cup  με το 2-3 κόντρα στον Παναμά. Εκτός ο αμυντικός Φιγκερόα για την ομάδα που έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. .

Η Τζαμάικα, είναι και αυτή σε ανάλογη περίπτωση ,όσον αφορά στο ρεκορ νικών-ηττών. 0-2-5 και οι Τζαμαϊκανοί  που μοιάζουν λίγο πιο ισορροπημένοι στην άμυνα τους και προέρχονται απο το 0-0 με τον Καναδά, εντός έδρας. Πάντως, υπάρχει θέμα και εδώ στην επίθεση καθώς και εκείνη δεν έχει βρεί δίχτυα στα πέντε απο τα επτά τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. Και βέβαια ούτε και εκτός έδρας δείχνει στιβαρή(τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια).

Προϊστορία:  Τελευταία τους κόντρα το 2019 για το gold cup, (3-2 η Τζαμάικα). Το πιο πρόσφατο εντός έδρας το κέρδισε και πάλι η Τζαμάϊκα (0-1 το 17). Συνολικά εντός έδρας το ρεκορ είναι 7-1-2.

Εκτίμηση: Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, το Under  μου μοιάζει πιο safe.

      ΠΡΟΤΑΣΗ: Under

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x