ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ υποδέχεται την Μάντσεστερ.Γ στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από την τρέχουσα αγωνιστική τουλάχιστον πριν την σέντρα.

Οι «Αλεπούδες» περίμεναν πως και πως αυτή την διακοπή για να ανασυνταχτούν αφού θυμίζω πως έχουν πραγματοποιήσει αδύναμη εκκίνηση με μόλις 1/7 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα ο Μπρένταν Ρότζερς δείχνει στην παρούσα φάση να είναι ο Νο 1 υποψήφιος για να αναλάβει την «νέα» Νιουκάστλ των Σαουδάραβων και αυτό θα είναι ένα πρόβλημα για την διοίκηση της Λέστερ. Αν όχι άμεσα τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.

Οι: Τζόνι Έβανς, Βίλφρεντ Ν’Ντιντί, Γουέσκλεί Φοφανά παραμένουν εκτός δράσης.

 

Η Μάντσεστερ.Γ πριν την διακοπή είχε ήδη χάσει 3/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και η «χρυσόσκονη» του CR7 δείχνει να εξατμίζεται.

Την περασμένη αγωνιστική σκόνταψαν απέναντι στην Έβερτον (1-1) εντός έδρας με τον Σερ Άλεξ να σχολιάζει το γεγονός πως ο Ρονάλντο δεν ξεκίνησε βασικός.

Εκτός έδρας παραμένουν αήττητοι και στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος με 7 βαθμούς συγκομιδή σε τρεις «εξορμήσεις».

Πλήγμα η απουσία του Βαράν που τραυματίστηκε με την εθνική Γαλλίας ενώ την ίδια ώρα εκτός είναι και ο Μαγκουάιρ  πράγμα που σημαίνει πως θα δούμε για πρώτη φορά φέτος βασικούς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των: Λίντελοθ- Μπαϊγι.

Προϊστορία: Τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

  • Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal αφού αμφότερες έχουν απουσίες στο κεντρικό αμυντικό τους δίδυμο ενώ την ίδια ώρα οι: Ρονάλντο- Βάρντι είναι σε φόρμα.

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

 

(Visited 30 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x