ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Κρίσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Κρίσταλ Πάλας
Spread the love

Μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι στο Emirates απόψε ανάμεσα σε δυο φορμαρισμένες ομάδες με κεντρικό πρόσωπο τον νεοφερμένο τεχνικό των φιλοξενούμενων Πατρίκ Βιεϊρά που είναι ένας Legend για τους γηπεδούχους και όχι άδικα.

Οι “κανονιέρηδες” έχουν βρει ρυθμό ούσα αήττητη στο πιο πρόσφατο “καρέ” των αγώνων της με απολογισμό: 3-1-0 έχοντας συνάμα κρατήσει το μηδέν στα τρία από αυτά τα παιχνίδια.

Ωστόσο έχουν σκοράρει μόλις 5 γκολ στα εφτά πρώτα τους παιχνίδια από την εκκίνηση του πρωταθλήματος κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην κατηγορία από το 1986/87.

Από το 1997 έχει να γνωρίσει η Άρσεναλ περισσότερες εντός έδρας ήττες στην κατηγορία ( 8) μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος ενώ στην παρούσα φάση έχει ήδη τέσσερις.

Εκτός από τον Τσάκα που θα λείψει ακόμη καιρό δεν υπολογίζεται και ο Μαρτινέλι ο οποίος επέστρεψε λαβωμένος από την εθνική του ομάδα.

Στο “4-2-3-1” μια θέση παίζεται στην μεσαία γραμμή ανάμεσα στον Λοκόνγκα και τον Μέιτλαντ Νάιλς δίπλα στον Τόμας ο οποίος επέστρεψε ενώ οι: Εμίλ Σμιθ Ρόου, Όντεγκααρντ, Σάκα και Ομπαμεγιάνγκ θα είναι το “καρέ” στην επίθεση.

Ο Ράμστνεϊλ συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια με τους: Τίρνεϊ, Τομιγιάσου, Γουάιτ και τον Γκάμπριελ στα μετόπισθεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ομπαμεγιάνγκ έχει σκοράρει 7 γκολ σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος βράδυ Δευτέρας!

Οι “Αετοί του Λονδίνου” έχουν χάσει μόλις σε 1/6 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα αλλά οι 5 από αυτές είναι ισοπαλίες ενώ συνάμα έχουν κερδίσει μόλις 1/9 εκτός έδρας χάνοντας τα έξι από αυτά.

Πολύ καλό ξεκίνημα και για τον Πατρίκ Βιεϊρά στην “παρθενική” του δουλειά ως προπονητής στο Νησί και στην μεγάλη κατηγορία ο οποίος βέβαια απόψε θα αποθεωθεί από τον κόσμο στις εξέδρες του Emirates αφού είναι μόλις ο 6ος σε συμμετοχές στην Premier League στην ιστορία της Άρσεναλ με 279 με την φανέλα των “κανονιέρηδων”.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχτούν σε σχηματισμό: 4-3-3 με επιθετική τριπλέτα τους: Αγιού, Ζάχα και Έντουάρντ.

Προϊστορία: Η Πάλας δεν έχει χάσει στις τρεις πιο πρόσφατες “επισκέψεις” της στο Emirates με απολογισμό: 1-2-0. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως η Άρσεναλ μετράει 7/7 νίκες με 15-2 τέρματα όσες φορές έχει αγωνιστεί βράδυ Δευτέρας.

* Η Άρσεναλ έχει σοβαρευτεί αλλά υπάρχει και η παράμετρος της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων. Ο Άσος είναι συμπαθητικός στο 1,80 . Fun bet με τον Ομπαμεγιάνγκ 1ος σκόρερ στο 4,60 ενώ και οι: Αγιου- Γκάλαχερ με ψηλό rate στην κατηγορία expected goals αξίζουν ένα μικρό ποντάρισμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 41 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x