ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Πατρονάτο – Ντεφένσα  

Αργεντινή: Πατρονάτο – Ντεφένσα  
Spread the love

Εντελώς διαφορετικό το momentum των δύο ομάδων, με την Πατρονάτο στην 24η θέση και χωρίς τρίποντο για 10 συνεχόμενες αγωνιστικές, ενώ από τρία σερί τρίποντα η Ντεφένσα, η οποία συνεχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά.

Οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 2-3 στην έδρα της Ροζάριο, με την Πατρονάτο χωρίς νίκη πλέον όπως προαναφέρθηκε για 10 συνεχόμενες αγωνιστικές. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο τέταρτο μόλις λεπτό, με την Πατρονάτο όμως όχι να ισοφαρίζει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44΄), αλλά να πραγματοποιεί προσωρινά την ανατροπή στο εβδομήντα επτά. Παρόλα αυτά, «θύμα» ανατροπής, φεύγοντας με άδεια χέρια από το Ροζάριο, καθώς είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στο ογδόντα πέντε και να της δίνει την χαριστική βολή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Πατρονάτο, σε επτά ματς στο γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 2-1 φιλοξενώντας την Εστουδιάντες, με τη Ντεφένσα όχι μόνο να πανηγυρίζει το τρίτο της συνεχόμενο τρίποντο, αλλά να ανεβαίνει ταυτόχρονα στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είχαν προηγηθεί, το επιβλητικό 3-0 φιλοξενώντας την Ταγέρες και το 2-0 στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς όπου κατάφερε να πάρει το πρώτο της «διπλό» στη Λίγκα Προφεσιονάλ. Ανώτερη και με αρκετές ευκαιρίες η Ντεφένσα στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Εστουδιάντες, στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο εικοστό δεύτερο λεπτό, με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Μερεντιέλ. Το 1-1 ακολούθως από την Εστουδιάντες, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο πενήντα, με τη Ντεφένσα όμως όχι μόνο να φτάνει στην συνέχεια στο 2-1 στο εβδομηκοστό πρώτο λεπτό, αλλά να δημιουργεί φάσεις για περισσότερα τέρματα. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Ντεφένσα, σε οκτώ ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Πατρονάτο, μία για τη Ντεφένσα και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πρεσβίτερο Μπαρτολομέ Γκρέλα».

Επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στο momentum των δύο ομάδων. Δεδομένο βέβαια πως η Πατρονάτο θα θέλει να δώσει τέλος στο αρνητικό της σερί, αλλά είναι ευάλωτη αμυντικά, εκτιμώντας πως η βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα Ντεφένσα μπορεί να την «πληγώσει».

Εκτίμηση:  2

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x