ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Σαμπάιο Κορέια

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Σαμπάιο Κορέια
Spread the love

Μονόπλευρο, θεωρητικά, το ματς στο «Κόουτο Περέιρα» της Κοριτίμπα, καθώς η ομώνυμη ομάδα ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα διατηρηθεί στην κορυφή, την στιγμή που η Σαμπάιο Κορέια βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας ρόλο περισσότερο ρυθμιστικό.

Ήττα με 1-2 για την Κοριτίμπα το Σάββατο που μας πέρασε στο «Σάο Ζανουάριο» του Ρίο από την Βάσκο και χωρίς νίκη γενικότερα για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές, με θετικό πάντως πως διατηρήθηκε στην κορυφή, έστω και αν είδε την απόσταση που την χωρίζει από τις διώκτες της να μειώνεται επικίνδυνα. Κυρίαρχος η Βάσκο στο πρώτο ημίχρονο στη μεταξύ τους μονομαχία, έχοντας πέρα από το γκολ της στο δέκατο ένατο λεπτό, ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Το 1-1 πάντως, κόντρα στην ροή του αγώνα, με περίτεχνο, εντός περιοχής πλασέ του Λέο Γκαμάλιο στις αρχές της επανάληψης (46΄), με την χαρά της Κοριτίμπα όμως να κρατάει μόλις δύο λεπτά, καθώς η Βάσκο πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, στο σαράντα οκτώ. Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στην συνέχεια, καθώς οι δύο ομάδες απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ. Οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για την Κοριτίμπα, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο «Κόουτο Περέιρα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Βιτόρια, αναίμακτη πάντως για την Σαμπάιο Κορέια, καθώς βρίσκεται όπως προαναφέρθηκε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Σε ρηχά νερά η Σαμπάιο Κορέια στο ματς με την Βιτόρια, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πέμπτο μόλις λεπτό και στο οποίο η πιο σημαντική της ευκαιρία για την ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες για την Σαμπάιο Κορέια, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 0-0 το 2018, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κοριτίμπα.

Χωρίς πίεση πλέον η Σαμπάιο, αλλά ομάδα και με συγκεκριμένο ταβάνι, δείχνοντας να είναι ο ιδανικός αντίπαλος για την Κοριτίμπα, ώστε η πρωτοπόρος της κατηγορίας να επιστρέψει στις νίκες και να βάλει φυσικά τέλος στο αρνητικό της σερί.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 39 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x