ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ατλέτικο Μαδρίτης- Λίβερπουλ ( 2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ατλέτικο Μαδρίτης- Λίβερπουλ ( 2ος όμιλος)
Spread the love

Στο Metropolitano η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Λίβερπουλ με τους ρεντς έχοντας τον Μο Σαλάχ σε τρελή φόρμα ( 8/8 βρίσκει δίχτυα ο Αιγύπτιος) να επιζητούν απόψε μια ρεβάνς για τον περσινό τους αποκλεισμό στον ίδιο θεσμό.

Οι “ροχιμπλάνκος” αρχικά παραχώρησαν “λευκή” ισοπαλία στην Πόρτο και ακολούθως πέτυχαν ένα σπουδαίο 2ιπλο στο Μιλάνο επί της Μίλαν ( 1-2) που τους έφερε στην 2η θέση πίσω από την αποψινή τους αντίπαλο.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα το παιχνίδι τους κόντρα στην Γρανάδα αναβλήθηκε αφού είχαν πολλούς διεθνείς παίκτες σε όλες σχεδόν τις ηπείρους και έτσι το πιο πρόσφατο ματς που έχουν δώσει εντός των τειχών ήταν το 2-0 επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Σιμεόνε καλείται να κατεβάσει την ομάδα του δίχως τον πολύτιμο βασικό στόπερ Σάβιτς που είναι τιμωρημένος όπως και τους “λαβωμένους”: Γιορέντε και Χιμένες.

Στο “3-5-2” που φαίνεται στην παρούσα φάση να έχει προβάδισμα σαν σχηματισμός το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι: Σουάρες- Ζοάο Φελιξ.

Μεταξύ άλλων η Ατλέτικο καλείται απόψε να προασπίσει και ένα αήττητο σερί εντός έδρας 12 αγώνων εκ των οποίων οι 8 είναι νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι ρεντς ήταν τρομεροί τις προάλλες κόντρα στην Γουότφορντ την οποία και συνέτριψαν με 5-0. Οι Βραζιλιανοί: Άλισον- Φαμπίνιο ήταν εκτός δράσης αλλά απόψε είναι διαθέσιμοι με τον Κλοπ να ετοιμάζει το αγαπημένο του “4-3-3” με την επιθετική τριπλέτα των: Μανέ- Σαλάχ και Φιρμίνιο έχοντας μοναδικούς απόντες τους τραυματίες: Τιάγκο- Χάρβει Έλλιοτ.

Αριθμεί εκτός από το εντυπωσιακό 1-5 στο Οπόρτο στην πρεμιέρα της στην φάση των ομίλων και το 3-2 επί της Μίλαν σε ένα συναρπαστικό ματς με πολλές ανατροπές.

Σούπερ η συγκομιδή των 6/7 2ιπλών σε όλες τις φετινές της “εξορμήσεις” αλλά το πραγματικά μεγάλο τεστ είναι απόψε στην Μαδρίτη.

Προϊστορία: 5-2-1 υπέρ της Ατλέτικο. Μ με τις 2/5 νίκες να έρχονται πέρσι τον Φεβρουάριο εκ των οποίων η μια στην παράταση στο Anfield.

* Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του αγώνα περιμένω να δούμε γκολ και από τις δυο ομάδες εδώ και αυτό θα είναι το βασικό μου ποντάρισμα. Σε fun bet θα κοιτάξω Σαλαχ / Σουάρες σε Anytime σκόρερ στο 90λεπτο ενώ με βάση τα expected goals αξίζει μια ζαριά σε Χέντερσον και Γκριεζμάν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 29 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x