ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Κλαμπ Μπριζ – Μ.Σίτι ( 1ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Κλαμπ Μπριζ – Μ.Σίτι ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Στο Μπριζ η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τους “πολίτες” με στόχο να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της στην φάση των ομίλων έχοντας πλέον “χτίσει” δυνατή ψυχολογία. Την ίδια ώρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα με σχεδόν κομπλέ αποστολή στοχεύει στο 2ιπλο που θα φέρει τους πρωταθλητές Αγγλίας σε θέση ισχύος εκ νέου στην βαθμολογία ενός άκρως ανταγωνιστικό όμιλο.

Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα της φάση των ομίλων δεν έχασαν από την Παρί (1-1) σε ένα ματς το οποίο ήταν ιστορικό για τους Παριζιάνους αφού για πρώτη φορά συνυπήρξαν στην ίδια 11άδα οι: Εμπαπέ- Μέσι και Νειμάρ ενώ την 2η αγωνιστική πέτυχαν σπουδαίο 2ιπλο επί της Λειψίας (1-2) και μάλιστα με ανατροπή.

Παράλληλα στο εγχώριο πρωτάθλημα προέρχονται από το 2-0 επί της Κόρτραϊκ που τούς έφερε ξανά στην κορυφή συμπληρώνοντας αισίως 7 ματς αήττητου εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν έχουν δηλωθεί απουσίες της τελευταίας στιγμής και αναμένεται να δούμε το “4-4-1-1” με τον Βανάκεν να παίζει λίγα μέτρα πιο πίσω από τον καθαρόαιμο 9άρι που θα είναι 20χρονος Ντε Κατελάρ.

Οι “πολίτες” στο ρελαντί επικράτησαν με 2-0 της Μπέρνλι και έτσι παρέμειναν στην 3η θέση και σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Τσέλσι δηλαδή στο -2.

Το σημαντικό για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πως κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν για 6ο παιχνίδι της από την εκκίνηση της σαιζόν στην κατηγορία σε σύνολο 8 αγώνων αλλά το ανησυχητικό είναι πως δεν σκοράρει πλέον με την ευκολία που το έπραττε πέρσι ή και φέτος στην αρχή των αγώνων της.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα 4 παιχνίδια της πέτυχε 17 γκολ ενώ αντίθετα στα επόμενα 4 σκόραρε μόλις 5 τέρματα.

Στον όμιλο ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 6-3 επί της Λειψίας αλλά την περασμένη αγωνιστική η ήττα στο Παρίσι από την Παρί ( 0-2) την έχει φέρει στην 3η θέση του πίνακα στην παρούσα φάση.

Στην αποστολή οι: Γκαμπριέλ Ζεσούς- Έντερσον αλλά ιδιαίτερα κουρασμένη από τα παιχνίδια τους με την Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Δεν αλλάζει το “4-3-3” με επιθετική τριπλέτα τους: Ζεσούς, Φόντεν και Γκρίλις.

Προϊστορία: Δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ οι δυο τους στα Κύπελλα Ευρώπης αλλά η Κλαμπ Μπρίζ αριθμεί 9/12 ήττες απέναντι σε Εγγλέζικες ομάδες.

* Ζόρικη η Μπρίζ με καλή ψυχολογία και ποιοτική ομάδα τουλάχιστον μεσοεπιθετικά. Ωστόσο η Μ.Σίτι θέλει το 2ιπλο διαφορετικά θα βάλει μπελάδες στο κεφάλι της ενόψει της συνέχειας σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο όπως εξελίσσεται ο συγκεκριμένος. Σκέφτομαι το combo του 2 με το Goal αφού θεωρώ πολύ πιθανό να βρούνε δίχτυα οι γηπεδούχοι. Δεν είναι άσχημη η απόδοση που “αγγίζει” το 3.00.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ goal


(Visited 38 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x