ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπεσίκτας- Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ( 3oς όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπεσίκτας- Σπόρτινγκ Λισσαβόνας  ( 3oς όμιλος)
Spread the love

Στην Πόλη η Μπεσίκτας υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας σε ένα παιχνίδι στο οποίο αμφότερες θα ψάξουν να κάνουνε …σεφτέ έχοντας χάσει και τα δυο αντίστοιχα πρώτα τους παιχνίδια στον όμιλο από τον Άγιαξ και την Ντόρτμουντ.

Το ντέρμπι για την 3η θέση στο 3ο γκρουπ θα κάνει σέντρα απόψε στην Πόλη και το β΄ μέρος θα το δούμε σε δυο εβδομάδες στην Λισσαβόνα.

Οι “Αετοί” στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους στην διοργάνωση είχαν χάσει με 2-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ – το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο και θεωρείται τιμητικό για τους Τούρκους- αν αναλογιστεί κανείς πως τελείωσαν το παιχνίδι με μόλις 29% κατοχή μπάλας και 22 προσπάθειες στην εστία τους.

Με μόλις 1/4 νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα και πιο πρόσφατη ήττα το 3-2 από την Μπασάκσεχιρ μοιραία έχει πέσει στην 3η θέση και στο 4 από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ των: Μπακασέτα – Σιώπη.

Μπορεί λοιπόν οι οπαδοί της ομάδας του Γιαλτσίν να ονειρευόντουσαν πορεία φέτος στο Champions League ανάλογη της σαιζόν 2017/18 όταν τερμάτισαν αήττητοι τον όμιλο απέναντι σε Πόρτο, Λειψία και Μονακό αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι δυστυχώς για αυτούς.

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας όπως και οι γηπεδούχοι μετράνε 0/2 στην εκκίνηση του ομίλου αφού αρχικά γνώρισαν την συντριβή από τον Άγιαξ με 1-5 εντός έδρας και στην συνέχεια έχασαν με 1-0 από την Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία.

Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίν “εντός των τειχών” κέρδισε με 2-1 την Αρούκα εντός έδρας πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες και επικράτησε με το επιβλητικό 4-0 της Μπελενένσες εκτός έδρας την Παρασκευή το βράδυ.

Παραμένει αήττητη από την εκκίνηση του πρωταθλήματος με συγκομιδή 20 βαθμών αλλά είναι 3η πίσω από Μπενφίκα και Πόρτο σε απόσταση ωστόσο βολής.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά το 2015 για το Europa League με την Σπόρτινγκ. Λ να κερδίζει με 3-1 εντός και να αποσπά 1-1 στην Τουρκία.

* Στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μπεσίκτας έχουν λήξει όλα με Over 2,5 ενώ στα έξι από αυτά είχαμε και goal. Την ίδια ώρα η Σπόρτινγκ. Λ έχει αποτύχει να σκοράρει μόλις σε 1/12 παιχνίδια της από την εκκίνηση της σαιζόν.

Τεξέιρα- Μπατσουαγί από την μία και Σαράμπια, Παουλίνιο από την άλλη υπόσχονται μια βραδιά με πολλά γκολ. Σε combo το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 2,15.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 29 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x