ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Ιντερ-Σεριφ(4ος Ομιλος)

Champions League:  Ιντερ-Σεριφ(4ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Μεάτσα, η Ιντερ κοντράρεται με τη Σέριφ σε μία αναμέτρηση πολύ σημαντική, ειδικά για την Ιταλική  ομάδα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ύστερα απο δύο αγωνιστικές .

Στην πρεμιέρα, οι “Νερατζούρι” έχασαν απο την Ρεάλ εντός έδρας, ενώ ,αν και άξιζαν τη νίκη, τελικά έμειναν στο 0-0  κόντρα στη Σαχτάρ στην Ουκρανία. Στο Πρωτάθλημα ,η ομάδα του Ιντσάγκι είναι ήδη στο -7 από τη Νάπολι και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι του Καμπιονάτο έχασε με 3-1 απο τη Λάτσιο στη Ρώμη,παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με τον Πέρισιτς.  Είναι αλήθεια πως η Ιντερ  είναι ιδιαίτερα πεσμένη  σε σχέση με πέρυσι σε όλους στους τομείς και ο άλλοτε προπονητής της Λάτσιο έχει πολύ δουλειά.

Η λογική λεει πως  θα παρατάξει την ομάδα με 3-5-2  και επιθετικό δίδυμο τους Λαουτάρο-Τζέκο.

Η Σέριφ ,  έχει κάνει το 2 στα 2 στον όμιλο  κερδίζοντας εντός τη Σαχτάρ με 2-0 και τη Ρεάλ στη Μαδρίτη(1-2). Με βασική τη δυάδα των Ελλήνων Αθανασιάδη και Κοιλοβό ,αλλά και τον πρώην των Ατρόμητου, Ολυμπιακού και Αρη, Μπρούνο, να συμμετέχει ενεργά στο Rotation.  Μετρά πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και είναι στο -6 απο την κορυφή,στο εγχώριο Πρωτάθλημα, αλλά και με τρία ματς λιγότερα.

Η απουσία του Γιακσιμπόεφ, φορ  με έξι συμμετοχές και δύο γκολ στην ομάδα είναι σημαντική ,όπως και του Αθανασιάδη (έχει ίωση και έμεινε στο Τιρασπολ),αλλά η Σέριφ έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει με σπουδαίους παίκτες, όπως τον Κριστιάνο,τον Τραορέ και τον Κολοβό να κάνει τη ζημιά .

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Η επιλογή ,σε αυτό το ματς θα είναι το Over και εκεί μπορείτε να κολλησέτε και το γκολ γκολ ,δεδομένου ότι η Σέριφ είναι ομάδα που δεν φοβάται.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-γκολ-Over

(Visited 44 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x