ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ζενίτ- Γιουβέντους ( 8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ζενίτ- Γιουβέντους ( 8ος όμιλος)
Spread the love

Στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ αντιμετωπίζει την Γιουβέντους με τις δυο ομάδες να τις χωρίζει ένα “τρίποντο” στην βαθμολογία του ομίλου αλλά με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες και momentum το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι πρωταθλητές Ρωσίας προέρχονται από δυο back to back ήττες με “θύτες” την Σότσι και την Άρσεναλ Τούλα και όσο και αν υπάρχει άλλοθι και στις δυο περιπτώσεις , αφού στο 1ο ματς δέχτηκαν στο 90ο λεπτό γκολ και στο 2ο έχασαν με ανατροπή παίζοντας με δέκα παίκτες από νωρίς, ένα κακό φεγγάρι το διανύουν.

Η “Βέκια Σινιόρα” προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, πιο πρόσφατη το 1-0 επί της Ρόμα, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσουν στην 7η θέση στο Καμπιονάτο ενώ την επόμενη αγωνιστική θα βρούνε απέναντι τους την Ίντερ.

Ο Αλέγκρι δεν μπορεί να υπολογίζει στους: Ντε Λιχτ, Ραμπιό και στον Ντιμπάλα ενώ αμφίβολος είναι και ο Κιελίνι.

Λογικά θα δούμε το “4-4-2” με τον Μόουζες Κιν δίπλα στον Αλβάρο Μοράτα ο οποίος αποθεραπεύτηκε και θα ξεκινήσει βασικός.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν αλλά η Ζενίτ εντός έδρας έχει ηττηθεί μόλις σε 1/5 παιχνίδια της απέναντι σε Ιταλικές ομάδες.

* Η φόρμα “λέει” Γιούβε αλλά και το πρόγραμμα την Κυριακή στο Καμπιονάτο “λέει” Ιντερ! Ο Αλέγκρι σαν γνήσιος Ιταλός τεχνικός θα επιδιώξει απόψε να παίξει για το αποτέλεσμα αν και με νίκη “καθαρίζει” από νωρίς σε μεγάλο ποσοστό με την πρόκριση. Σε απόδοση 2,50 θα πάρω το ρίσκο του 2ιπλου ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως με βάση τα στατιστικά τους έχει πολύ τύχη και το Goal.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x