ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Mπενφίκα-Μπάγερν (5ος Ομιλος)

Champions League: Mπενφίκα-Μπάγερν (5ος Ομιλος)
Spread the love

Στο “Ντα Λουζ” η Μπενφίκα φιλοξενεί  την Μπάγερν Μονάχου ,εκεί όπου κοντράρονται οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου,ως προκύπτει απο τη βαθμολογία.

 

Οι Λουζιτανοί είναι πρωτοπόροι στην βαθμολογία της Λιγκας τους αν και υπέστησαν ένα μεγάλο σοκ, χάνοντας απο την Πορτιμονένσε(0-1 εντός), ενώ μετά την διακοπή δυσκολεύτηκε να αποκλείσει την  Τροφένσε, εκτός έδρας, με νίκη στην παράταση με 2-1.  Γενικά, δείχνει  πτώση στην απόδοση της και αυτό είναι ένα πρόβλημα ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την ομάδα-πολυβόλο όπως οι Βαυαροί.

Στην φάση των ομίλων, ο Βλαχοδήμος την  έσωσε απο ήττα στο Κίεβο απο τη Ντινάμο (0-0),ωστόσο στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα ,με ηγέτη και σκόρερ το Νούνιες(δύο γκολ), το άλλο ο Ράφα Σίλβα νίκησε με 3-0 τη Μπαρτσελόνα, που ωστόσο είχε δύο δοκάρια αλλά ακόμα και έτσι δεν έπεισε. Αγωνιστικά, το ερώτημα είναι το αν ο Ράφα  Σίλβα θα παίξει στο ματς μετά απο αρκετές ημέρες απουσίας καθώς επέστρεψε στις προπονησεις ύστερα απο την απουσία του.

Η Μπάγερν είναι,αυτή τη στιγμή, ο φόβος και ο τρόμος σε Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί ,αν εξαιρέσει κανείς την ήττα, απο την Aιντραχτ, εντός έδρας, με 1-2  μοιράζουν τριάρες και τεσσάρες στους αντιπάλους τους.  Στο Πρωτάθλημα είναι πρώτοι με +1 απο τη Ντόρτμουντ, αλλά μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν το Πρωτάθλημα,ενώ στον όμιλο του Τσάμπιονς διέλυσαν στη Βαρκελώνη με 3-0 την Μπαρτσελόνα και ισοπέδωσαν τη Ντινάμο Κιέβου με 5-0.στο Μόναχο.  Σημαντικές απουσίες οι Ντέιβις και Γκορέτσκα για την Μπάγερν  που έχει σκοράρει σε 83 σερί παιχνίδια και έχει να χάσει σε 24 παιχνίδια του Τσάμπιονς λιγκ(21-3-0) , τελευταία απώλεια και ηττα απο την Παρί το 2017 με 3-0.

Προϊστορία:0-1-1 σε ομίλους.

Εκτίμηση: Η Μπενφίκα δίνει βάση στην άμυνα και είναι χαρακτηριστικό ότι στους ομίλους  δεν έχει δεχτεί  γκολ σε τρία ματς. Η Μπάγερν είναι πολυβόλο και έχω την αίσθηση ότι θα κάνει πάρτι για να κάνει βήμα “κλειδώματος” πρώτης θέσης .

 ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 /ΟVER 2.5

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x