ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Αιντραχτ-Ολυμπιακός (4ος Ομιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Αιντραχτ-Ολυμπιακός (4ος Ομιλος)
Spread the love

Στη Φραγκφούρτη ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απο την Αιντραχτ σε μία σπουδαία αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Γερμανοί έκαναν ένα ακόμα μέτριο παιχνίδι στην ήττα τους απο την Χέρτα, εντός έδρας, με 1-2 κρατώντας τη μπάλα στα πόδια έχοντας κατοχή αλλά μέχρι εκεί. Νωρίτερα και πριν τη διακοπή είχαν κερδίσει τη Μπάγερν στο Μόναχο με 1-2 ,ενώ  όσον αφορά την παρουσία τους στο Γιουρόπα  επικράτησαν της Αντβέρπ με 1-0 στο τέλος ,με πέ ναλτι ,ενώ είχαν παραχωρήσει ισοπαλία στην Φενέρ(1-1). Στο 3-5-2 του Γκλάσνερ  υπάρχουν ερωτηματικά για την επίθεση με φαβορί τον Μπόρε και απο κει και πέρα ένας εκ των Χάουγκε-Πασιέντσα που πέρασε απο τον Ολυμπιακό και δεν ακούμπησε πριν τρία χρόνια αποχωρώντας λόγω θέματος στην καρδιά.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το 4-4 του ΠΑΟΚ με τον Βόλο και με τη νίκη του 1-2 στα Γιαννενα πήρε κεφάλι στη Βαθμολογία. Ο Μαρτίνς σκέφτεται μικρό ροτέισον με Εμβιλά-Κούντε και Ελ Αραμπί στην ενδεκάδα. Ο Κούντε  που έχει καλή παράδση με την Αιντραχτ, (3-1-0 φορώντας τη φανέλα της Μάιντζ) ίσως πάρει τη θέση του Μπουχαλάκη. Από κει και πέρα, βαθμολογικά και στον όμιλο η ομάδα του Μαρτίνς έχει δύο στα δύο με τη νίκη εντός επί της Αντβέρπ και το επικό 0-3 στην Κωνσταντινούπολη.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει σε επίσημο ματς ,αλλά έχουν παίξει τρία φιλικά με τον Ολυμπιακό να έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Οι Γερμανοί κόντρα σε Ελληνικές ομάδες ,εντός , έχουν δύο νίκες.

Εκτίμηση:  Η επιλογή του Over  μοιάζει εξαιρετική  καθώς και οι δύο παίζουν επιθετικά αλλά έχουν και τα θεματάκια τους στην άμυνα. Ο Ελ Αραμπί τωων 14 ευρωπαικών γκολ με τον Αγκιμπού είναι εξαιρετικές επιλογές σαν σκόρερ με τον Μασούρα, ενώ απο τους Γερμανούς υπάρχουν οι επιλογές των Κόστιτς και Πασιέντσα. Παράλληλα και το Over 9.5  κόρνερ μοιάζει εξαιρετική επιλογή.

                                           ΠΡΟΤΑΣΗ : Over .Αnytime σκόρερ ,Ελ Αραμπι-Μασούρας-Αγκιμπού-Πασιέντσα-Κόστιτς/ Over 9.5 κόρνερ   

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x