Spread the love

ΜΑΤΣΑΡΑ σε λίγες ώρες στη Μόσχα, με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ, στην οποία όμως τα προβλήματα δεν λείπουν.

Μιλουτίνοφ, Γκριγκόνις και Σενγκέλια είναι οι μεγάλοι πονοκέφαλοι του Δημήτρη Ιτούδη, την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Η προϊστορία στη Μόσχα δεν είναι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι κάτι δεδομένο. Από την άλλη βέβαια, η τελευταία νίκη των Πειραιωτών δεν είναι και τόσο μακρινή, καθώς το 2019 η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα είχε κάνει τη ζημιά στους Ρώσους. Αυτή όμως η αναμέτρηση δεν ξέρουμε αν θα είναι ανάλογη.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει και θα παλέψει και καλά. Αυτό εξάλλου κάνει σε κάθε ματς την φετινή σεζόν. Το ζήτημα είναι αν αυτό αποτυπωθεί και στο τελικό σκορ. Η άποψή μας λοιπόν πάνω και αυτό είναι πως ΝΑΙ, θα αποτυπωθεί.

Η πρότασή μας θα είναι το +4,5 του Ολυμπιακού, το οποίο μας δίνει μια καλή περίπτωση απόδοσης, αλλά και ένα ελεγχόμενο ρίσκο.

Πρόταση Ολυμπιακός +4,5 με απόδοση 1.70

Πάμε τώρα στα ειδικά και στον γνωστό μας, Σάσα Βεζένκοφ. Ο αριστερόχειρας είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ο παίκτης που επιθετικά κουβαλάει την ομάδα σταθερά.

Το λάιν του είναι στους 12,5 πόντους και από τη στιγμή που ο Σενγκέλια θα είναι εκτός, το όβερ είναι μονόδρομος.

Πρόταση Βεζένοφ ΟΒΕΡ 12,5 πόντοι με απόδοση 1.80

Τέλος, θα πάμε σε έναν άλλον παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος κάνει σπουδαία δουλειά στα ριμπάουντ. Ο λόγος για τον Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ είναι ο κορυφαίος ριμπάουντερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και μπορεί να το αποδείξει για ακόμα ένα ματς. Το λάιν του εξάλλου είναι μόλις στα 5,5 ριμπάουντ, οπότε και εδώ η επιλογή μας θα είναι το όβερ.

Πρόταση Φαλ ΟΒΕΡ 5,5 ριμπάουντ με απόδοση 1.87

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x