ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βιτόρια – Μπραζίλ Πελότας

Βραζιλία Β΄: Βιτόρια – Μπραζίλ Πελότας
Spread the love

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς στο «Μπαραντάο» του Σαλβαντόρ, με την τοπική Βιτόρια, να βρίσκεται, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να θέλει το τρίποντο, κόντρα στην καταδικασμένη Μπραζίλ Πελότας, που θα της δώσει ανάσα.

Πολύτιμο 1-0 για την Βιτόρια την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Σαμπάιο Κορέια, βλέποντας την ομάδα του Σαλβαντόρ να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από οκτώ αγωνιστικές. Παρόλα αυτά, στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -5 από την γραμμή της παραμονής και με το πρόγραμμα ιδιαίτερα δύσκολο μέχρι το φινάλε. Πέρα του πρωταθλήματος, επικράτηση με 3-0 μεσοβδόμαδα στο «Μπαραντάο» και τη μονομαχία της με την 4ης κατηγορίας Ιταμπαϊάνα, το οποίο της έδωσε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Κόπα Ντο Νορντέστε. Τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Βιτόρια, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο Σαλβαντόρ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, τέσσερις βαθμοί για τη Μπραζίλ Πελότας σε δύο συνεχόμενα ματς στο γήπεδο της, με 1-0 αρχικά σε βάρος της Οπεράριο και 2-2 ακολούθως την προηγούμενη αγωνιστική με την Βίλα Νόβα. Δύο φορές πίσω στο σκορ η Μπραζίλ Πελότας στο ματς με την Βίλα Νόβα, «απαντώντας» όμως ισάριθμες με τον Έρισον, στο δέκατο έκτο και το πεντηκοστό όγδοο λεπτό, με το ρόλο της πλέον στο πρωτάθλημα να είναι καθαρά ρυθμιστικός, καθώς θα τερματίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην τελευταία θέση. Πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες για τη Μπραζίλ Πελότας, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μπέντο Φρέιτας», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-0 για την Βιτόρια το 2019, ενώ 0-0 το 2020, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπραζίλ Πελότας.

Ματς με χαρακτήρα «τελικού» για την Βιτόρια, το οποίο μάλιστα είναι το θεωρητικά πιο βατό σε σχέση με αυτά που ακολουθούν, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Σαλβαντόρ για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x