ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Νόριτς

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Νόριτς
Spread the love

Η άνετη νίκη που πέτυχε μεσοβδόμαδα η Τσέλσι επί της Μάλμε με 4-0 για το Champions League της βγήκε ξινή αφού ο Λουκάκου και ο Τίμο Βέρνερ τραυματίστηκαν και θα μείνουν εκτός για «κάποια παιχνίδια» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λονδρέζικος σύλλογος.

Ο Τούχελ ψύχραιμος δήλωσε πως θα βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει τα κενά τους και στα πρώτα του πλάνα είναι να παίξουν πιο προωθημένοι τόσο ο Χάβετζ όσο και ο Μάουντ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κοιτάξουν να πιάσουν το momentum που τους θέλει να έχουν κερδίσει 6/8 παιχνίδια τους από την εκκίνηση της κατηγορίας έχοντας μάλιστα κρατήσει το μηδέν στα πέντε από αυτά.

Τα «καναρίνια» από την εκκίνηση του πρωταθλήματος δεν έχουν κάνει ακόμη σεφτέ στις νίκες και έχουν βιώσει στο πετσί τους τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της Premier League.

Είναι χαρακτηριστικό για την ομάδα των: Τζόλη- Γιαννούλη πως ακόμη δεν έχουν σκοράρει σε κανένα από τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους ενώ αριθμούν συνολικά 18 (!) ματς στην μεγάλη κατηγορία δίχως νίκη έχοντας χάσει μάλιστα στα 16 από αυτά.

Προϊστορία: 18-13-10 . Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους στις 14/07/20 η Τσέλσι είχε κερδίσει με 1-0.

  • Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι ο Άσος με combo το Under 3,5 στο 1,87 αφού περιμένω ακόμη μια «επαγγελματική» νίκη για του πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Under 3,5

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
PANAGIOTIS
PANAGIOTIS
2 years ago

Καλησπέρα
Πάλι το πετύχες το under

PAVLOS
PAVLOS
2 years ago

7-0 τελικό,καλά πήγε αυτό

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x