ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – Μποταφόγκο  

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – Μποταφόγκο  
Spread the love

Ντέρμπι ανόδου στην Γκοϊανία, με την τοπική Γκοϊάς στην 4η θέση με 52 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Μποταφόγκο, η οποία βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κοριτίμπα.

Ισοπαλία με 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λοντρίνα, με την Γκοϊάς πάντως στην 4η θέση ή στην πρώτη προνομιούχο τετράδα αν προτιμάτε, παρά αυτή την απώλεια βαθμών. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με τη Λοντρίνα, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για την Γκοϊάς, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Γκοϊάς, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στην Γκοϊανία, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο δεξιός μπακ Αποντί.

Στον αντίποδα, 3-0 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Μπρούσκε, με το οποίο η Μποταφόγκο βρέθηκε στην 2η θέση και στο -2 όπως προαναφέρθηκε από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κοριτίμπα. Ανώτερη η Μποταφόγκο στο ματς με τη Μπρούσκε, ανοίγοντας το σκορ σε ένα πολύ καθοριστικό χρονικά σημείο, στην εκπνοή σχεδόν του πρώτου ημιχρόνου (43΄), με πλασέ του Ραφαέλ Ναβάρο από το ύψος περίπου του πέναλτι. Ο ίδιος σκόρερ και του 2-0 με πέναλτι στο εβδομήντα πέντε, διώχνοντας ουσιαστικά το άγχος, ενώ το 3-0 από τον Μάρκο Αντόνιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Μποταφόγκο, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Γκοϊάς, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο.

Επιλογή μεγάλου ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, την αποτελεσματικότητα της Γκοϊάς στην Γκοϊανία, την καλή προϊστορία της την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την σημερινή της αντίπαλο, αλλά και το ότι η Μποταφόγκο χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x