Spread the love

Η διαβολοβδομάδα ξεκινάει με ένα μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό, το οποίο συνδυάζεται και με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρέπει για τους Πειραιώτες. Μιλάμε φυσικά για την αναμέτρηση απέναντι στην Άλμπα.

Οι Γερμανοί δεν φαντάζουν αντίπαλος ικανός να κάνει τη ζημιά στους Πειραιώτες, ειδικά από την στιγμή που και ο αμφίβολος Κώστας Παπανικολάου θα παίξει κανονικά. Παράλληλα, είναι από τα πρώτα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία μετράει 3/3 στην έδρα της.

Ας πάμε όμως να δούμε τις προτάσεις μας για το εν λόγω ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που στο γήπεδό της θέλει μόνο νίκες και μπορεί να το κάνει με άνεση κόντρα στην Άλμπα. Έτσι θα πάμε και στοιχηματικά εμείς. Η πρώτη μας πρόταση θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού με πάνω από 10,5 πόντους, επιλογή που μας δίνει και πολύ καλή απόδοση.

Πρόταση Ολυμπιακός -10,5 (1.95)

Πάμε τώρα στο σύνολο των πόντων. Ο Ολυμπιακός σκοράρει γενικά στο ΣΕΦ, ενώ η Άλμπα σε ό,τι έχει να κάνει με την επιθετική της λειτουργία, είναι σε καλό φεγγάρι. Όλα μας στέλνουν το Over και αυτή θα είναι και η πρότασή μας, με το λάιν να είναι στους 155,5 πόντους.

Πρόταση Over 155,5 πόντοι (1.95)

Τέλος, πάμε στον Σάσα Βεζένκοφ. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ είναι σταθερά στους κορυφαίους σκόρερ και μπορεί να το κάνει και κόντρα στην Άλμπα. Μην ξεχνάμε πως πέρσι φιλοδώρησε με 31 πόντους τους Γερμανούς, οπότε κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και σήμερα. Το λάιν του είναι στους 14,5 πόντους, με την πρότασή μας να είναι το Over.

Πρόταση Σάσα Βεζένκοφ Over 14,5 πόντοι (2.08)

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x