ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία : Εσπανιόλ – Μπιλμπάο και Αλαβές  – Έλτσε

Ισπανία : Εσπανιόλ – Μπιλμπάο και Αλαβές  – Έλτσε
Spread the love

Η Εσπανιόλ έχει μία τεράστια ευκαιρία να νικήσει την Μπιλμπάο και να προσπεράσει την Μπαρτσελόνα  ενώ η Αλαβές θέλει νίκη κόντρα στην Έλτσε γιθα να καταφέρει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Η Εσπανιόλ έχει φτιάξει ένα σερί με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλι μία ήττα στην τευταία εξάδα των παιχνιδιών της και δείχνει να κάνει ένα πρωτάθλημα με προοπτικές. Ξεκίνησε μάλιστα χωρίς να σκοράρει στα τρία πρώτα ματς αλλά έχει πλέον βρει ρυθμό και με ηγέτη τον Ραούλ ντε Τομάς πέτυχε έξι γκολ στα τρία πιο πρόσφατα. Σχεδόν άδειο είναι το απουσιολόγιο της και είναι έξω μόνο Αλβανός μέσος Μπάρε

Από την άλλη η Μπιλμπάο νίκησε την Βιγιαρεάλ με 2-1 χωρίς όμως να είναι καλύτερη από την ομάδα του Λεβάντε. Πρέπει να της αναγνωρίζουμε ότι δύσκολα θα χάσει ένα ματς και ήδη στο πρωτάθλημα μετρά τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα και αυτή εντός έδρας. Έχει στόχο την Ευρωπαϊκή έξοδο και για το ματς με την Εσπανιόλ δεν θα έχει τον  αριστερό μπακ Γιούρι Μπερσίτσε και τον επιθετικό  Βιγιαλίμπρε όπως και τον μέσο Θαράγκα. Έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε που η Εσπανιόλ νίκησε στο Σαν Μαμές την Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα και σε 22 ματς έχει πάρει μόνο 8 ισοπαλίες

Πρόταση : Over

 

ΑΛΑΒΕΣ  -ΕΛΤΣΕ

Με την βοήθεια της τύχης Αλαβές νίκησε στην Ανδαλουσία την  Κάντιθ που θα είναι αντιπαλός της για την μάχη της παραμονής  Μάλιστα δέχθηκε 23 τελικές και δέχθηκε γκολ χάρις στον τερματοφύλακα   Πατσέκο ενώ επικράτησε με 0-2. Αυτη ήταν και η δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά την έκπληξη που προκάλεσε επικρατώντας με 1-0 της Ατλέτικο. Μπορεί να μην έχει έχει απουσίες αλλά σίγουρα θα έχει αλλαγές στο βασικό σχήμα με στόχο να κάνει νίκη και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη η Έλτσε που και αύτη έχει στόχο την παραμονή , κατάφερε και πήρε το 2-2 από την καλύτερη Εσπανιόλ  Μετρά 2 νίκες στο πρωτάθλημα ενώ είναι η μοναδική ομάδα στην Λίγκα που  δεν έχει ισοπαλία.  Ούτε αυτή έχει προβλήματα τραυματισμών με μοναδικό απόντα τον Αργεντίνο Πιάτι που έχει παίξει σε 4 ματς φέτος. Βέβαια όπωτε πηγαίνει στην χώρα των Βάσκων έχει ένα θεματάκι!!! Σε 43 ματς έχει νικήσει 4 φορές !!!

 

Πρόταση : γκολ – γκολ

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x