ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ενβιγκάδο – Μιγιονάριος    

Κολομβία: Ενβιγκάδο – Μιγιονάριος    
Spread the love

Tο πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την 6η στον βαθμολογικό πίνακα Ενβιγκάδο να θέλει να παραμείνει στην πρώτη οκτάδα και σε τροχιά πλέι οφ, την στιγμή που με νίκη η Μιγιονάριος όχι μόνο θα εδραιωθεί στην 2η θέση, αλλά θα βρεθεί ταυτόχρονα και στο -1 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ισοπαλία με 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Τζαγκουάρες, με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει την Ενβιγκάδο στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κατώτερη του αναμενόμενου η Ενβιγκάδο στο ματς στην έδρα της Τζαγκουάρες, αλλά ευχαριστημένη βάσει εικόνας και εξέλιξης στο τέλος από τη μοιρασιά των βαθμών. Πίσω στο σκορ στο είκοσι, με την Ενβιγκάδο όμως να ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ του Ερνάντες, μετά από μία φάση διαρκείας στην εστία της αντιπάλου της, στο τριακοστό πέμπτο λεπτό. Με στόχο στην συνέχεια να διαφυλάξει περισσότερο τον βαθμό παρά να ψάξει κάτι περισσότερο, έχοντας και την τύχη με το μέρος της, καθώς η Τζαγκουάρες είχε χαμένο πέναλτι στο εβδομηκοστό πρώτο λεπτό. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Ενβιγκάδο, σε επτά ματς στο Κλαουσούρα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο μέσος Ερνάντες και ο επιθετικός Ντουράν.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενα τρίποντα σε ισάριθμα ντέρμπι για τη Μιγιονάριος, η οποία εξασφάλισε ουσιαστική την συμμετοχή της στα πλέι οφ, έχοντας στόχο πλέον να «κλέψει» από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Νασιονάλ την 1η θέση της κανονικής διάρκειας του Κλαουσούρα. Επικράτηση με 2-0 αρχικά στο εκτός έδρας ντέρμπι μίσους με την συμπολίτισσα Σάντα Φε, ενώ επιβλητικό 4-1 την Κυριακή που μας πέρασε φιλοξενώντας την Τζούνιορ, ψάχνοντας σήμερα το τρίποντο που θα την φέρει στο -1 από την κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο από την Ατλέτικο Νασιονάλ. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για τη Μιγιονάριος, σε επτά ματς στο Κλαουσούρα μακριά από το «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Μοχίκα.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Ενβιγκάδο, ισάριθμες για τη Μιγιονάριος και δύο ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πολιντεπορτίβο Σουρ».

Σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Μιγιονάριος, με τον βαθμό δυσκολίας όμως του σημερινού ματς να είναι πολύ πιο μεγάλος σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, καθώς η Ενβιγκάδο είναι πολύ σκληρός αντίπαλος για οποιονδήποτε στο «σπίτι» της, ενώ βελτιώνεται αισθητά, σε σχέση με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x