ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1-2

Λιγκ 1-2
Spread the love

Μία βόμβα, βάσει απόδοσης, βλέπουμε στο Κόλτσεστερ ,ισορροπημένα τα ματς σε Λιγκ 1

 

Γουίγκαν-Λινκολν

Ξεπέρασε την ήττα απο τη Ντόνς (1-2) με μεγάλο διπλό κόντρα στη Γουίμπλετον. Ο λόγος για τη Γουίγκαν που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας  Ηταν η 4η στα τελευταία έξι παιχνίδια  Στο JJB, οι Latics  έχουν 4-1-2  με το κακό  για τους γηπεδούχους να έχει κάνει με το γεγονός  ότι οι δύο ήττες εντός είναι σερί και απο κατώτερους αντιπαλους.

Η Λίνκολν,μετρά 2-2-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια ,αλλά χωρίς τρίποντο στα  δύο πιο πρόσφατα  όπου η ομάδα έχασε από τη Γουίμπλετον με 1-0  εντόις και πήρε ισοπαλία κόντρα στη Γουένστει(1-1).

Προϊστορία: Πέρσι 1-2.

Εκτίμηση: Με νίκη η Γουίγκαν περνάει πρώτη . Εστω και με δύο ήττες σερί εντός,που τις διόρθωσε με διπλά, θα επιλέξω τον άσο αλλά και τα 2-3 τέρματα

 

Ντονκάστερ-Κέμπριτζ

Δύο κρύο-μία ζέστη για τη Ντονκάστερ που έχασε με κάτω τα χέρια απο Γουίκομπ(0-2) και Τζίλιγχαμ(1-0)  αλλά έκανε μεγάλο ματς με το 3-2 απέναντι στην Τσέλτεναμ. Προηγήθηκε 3-0 ,αλλά η αντίπαλος της πήγε να κάνει την επιστροφή, μάταια όμως. Ζητούμενο η σρταθρότητα για τη “Ντόνι” που στο Κιπμοουτ έχει 3-1-2, αλλά βαθμολογικά είναι πολύ χαμηλά, προτελευταία για την ακρίβεια ,πληρώνοντας τις 7 ήττες σε ισάριθμες εξόδους της.

Η Κέμπριτζ  έχει τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει. Στο πιο πρόσφατο ματς έχασε απο την Σριούσμπερι (4-1) ύστερα απο τρεις ισοπαλίες.  Τέσσερα σερί γκολ γκολ για τους  “Πανεπιστημιακούς” που τρία απο τα τέσσερα έχουν επιβεβαιώσει και το Over 3.5  . Eκτός έδρας έχει 1-2-2 με τέσσερα Over  και ένα Under.

Προϊστορία: 1–0 τη σεζόν 16-17.

Εκτίμηση: Η Ντονκαστερ έχει δυναμική  εντός έδρας, αλλά εμφανίζει κενά στην άμυνα  ,την ώρα που η Κέμπριτζ μέσα-έξω δεν φοβάται.

                              ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-γκολ

Κόλτσεστερ-Σατον 

Με μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει κάνει πορεία υποβιβασμού και σίγουρα όχι πρωταθλητισμού.  Εχει μαζέψει 11 βαθμούς  με 1-2-3 εντός έδρας και 6 Under, με 3-6 τέρματα, σε αυτό το διάστημα.  Η μοναδική νίκη καταγράφηκε  απέναντι στη Χαογκέιτ,δύο αγωνιστικές πριν, για να ακολουθήσουν  το 1-1 με την Μπρίστολ Ρόβερς και η ήττα με 3-0 απο την Πόρτ Βέιλ .

Η Σάτον είχε τέσσερις σερί νίκες πριν τις δύο σερί  ήττες απέναντι σε Σουίντον(1-2),εντός και Ροτσντέιλ, εκτός με 3-2.  Εκτός έδρας έχει 2-2-3.

Προιστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Η λογική της Κόλτσεστερ είναι να κρατάει χαμηλό ρυθμό εκτός, ενώ η Σάτον   είναι ομάδα με ισορροπία.

  ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x