ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λέστερ- Μπράιτον

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λέστερ- Μπράιτον
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ υποδέχεται την Μπράιτον με τις “Αλεπούδες” να στοχεύουν απόψε σε πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ απέναντι στους “Γλάρους” οι οποίοι θα προασπίσουν ένα αήττητο 5 αγώνων εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι έχοντας ήδη κατακτήσει το FA Cup πέρσι θα διεκδικήσουν όπως το έχει ξεκαθαρίσει και ο Μπρένταν Ρότζερς κάθε μορφής Κυπέλλου σε αυτές τις διοργανώσεις για αυτό και ο Ουαλός τεχνικός θα παρατάξει μια ισχυρή 11άδα απόψε με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Το momentum είναι καλό αφού μετά την διακοπή του Οκτωβρίου για τις εθνικές ομάδες η Λέστερ αριθμεί 3/3 σε νίκες και μετά και το πρόσφατο 4-2 επί της Μάντσεστερ.Γ θα επιδιώξει να πετύχει απόψε back to back νίκες εντός έδρας για 1η φορά από τον Απρίλιο.

Οι “Γλάροι” θα ψάξουν μια πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης για πρώτη φορά από την σαιζόν 1978/79 έχοντας ήδη αποκλείσει την Σουόνσι και την Κάρντιφ νωρίτερα.

Χωρίς νίκη η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ εδώ και 4 αγωνιστικές αλλά αξίζει να σημειωθεί πως πριν χάσει με το “βαρύ” 1-4 από την Μ.Σίτι την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα αριθμούσε έξι ματς αήττητου.

Εκτός οι: Γουέλμπεκ, Αλζάτε για τους φιλοξενούμενους με τον Πότερ ωστόσο να αναμένεται να προβεί σε ριζικό rotation στην 11άδα του απόψε αφού ακολουθεί ματς κόντρα στην σούπερ φορμαρισμένη Λίβερπουλ.

Προϊστορία: Στην μεταξύ τους παράδοση η Λέστερ έχει κερδίσει τα 12/26 παιχνίδια τους έχοντας χάσει στα 8 από αυτά.

* Πιο ορεξάτη και φορμαρισμένη η Λέστερ εκτιμώ πως απόψε θα φτάσει στην νίκη. Σε combo o Άσος με το Under 4,5 σε απόδοση 2,35 στο διαδίκτυο. Anytime σκόρερ ο 23χρονος Αφρικανός Πάτσον Ντάκα που έχει 5 γκολ και 1 ασίστ στις τρεις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 4,5

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x