ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βάσκο – CSA   

Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Βάσκο φιλοξενώντας στο «Σάο Ζανουάριο» την CSA, με την ομάδα του Ρίο να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στο -3 από την πρώτη τετράδα και θα την κρατήσει «ζωντανή» ταυτόχρονα στη μάχη της ανόδου.

Ισοπαλία με 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο Ρεσίφε με την τοπική Ναούτικο, σε ένα ματς στο οποίο η Βάσκο άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς, παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο 2-0 μπροστά στο σκορ. Η μείωση του σκορ στην συνέχεια από τη Ναούτικο στο εικοστό έκτο λεπτό, ενώ το 2-2 στο πενήντα οκτώ, με την Βάσκο χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο τελευταίο ημίωρο, με την ομάδα του Ρίο όχι μόνο εμβρόντητη από την παραπάνω εξέλιξη, αλλά να «πληρώνει» δίκαια το ότι πίστεψε πως τέλειωσε το ματς στο 2-0. Εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Βάσκο, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο «Σάο Ζανουάριο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Νενέ.

Στην αντίπερα όχθη, 2-4 φιλοξενώντας την Οπεράριο, με το αποτέλεσμα αυτό να απομακρύνει ακόμα περισσότερο την CSA από την πρώτη τετράδα ή να λιγοστεύει αν προτιμάτε τις ελπίδες ανόδου που υπήρχαν στην ομάδα του Μασεϊό. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο οκτώ, με την CSA όμως να πραγματοποιεί προσωρινά την ανατροπή, με το γυριστό βολέ του Ντελατόρε από το ύψος περίπου του πέναλτι στο είκοσι και την κοντινή προβολή του Ρενάτο Καζά στο τριακοστό ένατο λεπτό. Παρόλα αυτά, καθίζηση για την CSA στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Οπεράριο στο πενήντα ένα, με το 2-3 στην συνέχεια στο εβδομήντα πέντε και το 2-4 ογδοηκοστό όγδοο λεπτό. Έξι νίκες, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες για την CSA, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 0-0 το 2019, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Βάσκο.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική και γενικότερα εντελώς διαφορετική ομάδα η Βάσκο στο «Σάο Ζανουάριο», σε σχέση με τις εμφανίσεις της και το ρεκόρ της μακριά από αυτό, με τον παράγοντα έδρα να είναι αυτός που την κρατάει «ζωντανή» ακόμα στη μάχη της ανόδου.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x