ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σαμπάιο Κορέια – Γκουαρανί     

Βραζιλία Β΄: Σαμπάιο Κορέια – Γκουαρανί     
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Ζοάο Καστέλο» του Σάο Λουίς , με την τοπική Σαμπάιο Κορέια στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και με στόχο να «τελειώσει» και μαθηματικά με την υπόθεση παραμονή, την στιγμή που η Γκουαρανί παίζει τις τελευταίες της ελπίδες για την άνοδο.

Εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της Σαμπάιο Κορέια την προηγούμενη αγωνιστική στο «Κόουτο Περέιρα» της Κοριτίμπα και απόλυτα δικαιολογημένο το 0-3 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας. Ανταγωνιστική η Σαμπάιο Κορέια μόνο στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην Κοριτίμπα, με την ομάδα του Σάο Λουίς όμως να παθαίνει μπλακ άουτ όταν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στις αρχές της επανάληψης (47΄) και να πετάει ουσιαστικά λευκή πετσέτα στο δεύτερο τέρμα της αντιπάλου της, στο πεντηκοστό ένατο λεπτό. Επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Σαμπάιο Κορέια, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, οδυνηρό τόσο βαθμολογικά όσο και βάσει εξέλιξης του αγώνα, 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την εκ των ουραγών Κονφιάνσα, με το οποίο η Γκουαρανί βρέθηκε πλέον σε απόσταση επτά βαθμών από την πρώτη τετράδα και φυσικά πίσω στη μάχη της ανόδου σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο. Μπροστά στο σκορ η Γκουαρανί στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό, από πέναλτι του Μπρούνο Σάβιο, αλλά δύο δικαιολογημένες αποβολές στην συνέχεια για την ομάδα της Καμπίνας, στο εξήντα έξι και το ογδόντα δύο, οι οποίες αποδείχθηκαν καταστροφικές, καθώς η Κονφιάνσα πραγματοποίησε στις καθυστερήσεις την ανατροπή. Τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Γκουαρανί, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο στόπερ Τάλες και ο επιθετικός Μπρούνο Σάβιο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γκουαρανί, το 2-0 του 2018 και το 1-0 του 2020, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Σαμπάιο Κορέια.

Απρόβλεπτη ως ομάδα η Σαμπάιο Κορέια, αλλά με «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, με επιλογή μεγάλου ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας καθαρά στο ισχυρότερο κίνητρο της Γκουαρανί. Στην τελική του ευθεία το πρωτάθλημα, με μόλις επτά αγωνιστικές για το φινάλε, με την Γκουαρανί να θέλει το τρίποντο που θα την κρατήσει «ζωντανή», καθώς σε διαφορετική περίπτωση τελειώνουν και οι λιγοστές ελπίδες που έχει για την άνοδο.

Εκτίμηση:  2

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x