ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Αρούκα – Τοντέλα   

Πορτογαλία: Αρούκα – Τοντέλα   
Spread the love

Mονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Μουνισιπάλ» της Αρούκα, καθώς η ομώνυμη ομάδα ακροβατεί στην γραμμή της παραμονής έχοντας έξι βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 11η στον βαθμολογικό πίνακα Τοντέλα.

Μία μόλις νίκη στο πρωτάθλημα για τη νεοφώτιστη Αρούκα, το εντός 2-1 της 2ης αγωνιστικής σε βάρος της Φαμαλικάο, στο οποίο μάλιστα πραγματοποίησε ένα λεπτό πριν το φινάλε την ανατροπή. Πικρή γεύση πάντως για την Αρούκα από το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, καθώς κυριάρχησε και είχε σπουδαίες ευκαιρίες στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να κατεβάζει τα ρολά και να είναι ο υπεύθυνος που δεν πανηγύρισε το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα. Άξιο αναφοράς επίσης, πως η Αρούκα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το πεντηκοστό πέμπτο λεπτό. Μία νίκη (Φαμαλικάο 2-1), μία ισοπαλία (Γκιμαράες 2-2) και δύο ήττες (Εστορίλ 0-2, Σπόρτινγκ 1-2) για την Αρούκα, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα στο «Μουνισιπάλ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, «θύμα» ανατροπής η Τοντέλα την περασμένη εβδομάδα στο πρωτάθλημα φιλοξενώντας την Πόρτο, με το 1-3 από τους «δράκους» να βάζει τέλος και σε ένα μικρό νικηφόρο σερί. Είχαν προηγηθεί άλλωστε, το εντός 3-2 σε βάρος της Φαμαλικάο, όπου πραγματοποίησε μάλιστα την ανατροπή, το 2-0 στη Λισαβόνα με τη Μπελενένσες και το εκτός 2-1 του κυπέλλου με την 4ης κατηγορίας Καμάσα, όπου πανηγύρισε την πρόκριση στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Μπροστά στο σκορ στο ματς με την Πόρτο στο τέταρτο μόλις λεπτό, βλέποντας όμως στην συνέχεια τον διεθνή Ιρανό επιθετικό Ταρέμι να είναι με χατ τρικ ο «δήμιος» της. Μία νίκη (Μπελενένσες 2-0) και τρεις ήττες (Βιζέλα 1-2, Μπενφίκα 1-2, Μπράγκα 1-3) για την Τοντέλα, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αρούκα, μία για την Τοντέλα και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μουνισιπάλ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ).

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων και με τον ίδιο στόχο, ομάδων. Δεδομένο βέβαια πως η Αρούκα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, έχοντας απέναντι όμως ένα αντίπαλο που έχει σκοράρει και στα πέντε ματς που έχει δώσει φέτος μακριά από το γήπεδο του, ανεξάρτητα αποτελέσματος, σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x