ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Στη Λιγκ 2 πάμε με το θέαμα και αυτό θα στηρίξουμε.

234 Kρόουλι-Πορτ Βέιλ

Δεν είναι στα καλά της η Κροουλι, η οποία και προβλημζατίζει με την απόδοση της έχοντας τέσσερις ήττες , οι τρεις σερί ,στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει παίξει. Μετρημένες οι απώλειες με δύο ήττες εντός και ισάριθμες εκτός έδρας. Στην έδρα της έχει 3-2-2.

Η Πόρτ Βέιλ είναι σε καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό. 4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα, όντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά στο – 5 από την πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν. Και όλα αυτά παρά την απουσία του σταρ επιθετικού Πρόκτορ. Εκτός έδρας έχει 3-2-2.

Προϊστορία: 0-1-5, πέρσι 1-3.

Εκτίμηση: Η λογική της κατάστασης των δύο ομάδων οδηγεί προς το διπλό. Ωστόσο και τα πολλά γκολ ,βάσει λογικής των δύο ομάδων, παίζει πολύ. Αλλωστε η Κροουλι έχει θέματα στην άμυνα,ενώ η Βέιλ έχει την τριτη καλύτερη επίθεση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

242 Σατον-Γουόλσολ

Eπιβλητική απέναντι στην Κόλτσεστερ η Σάτον την οποία κέρδισε εύκολα με 3-1. Κάπως έτσι έδωσε τέλος στο κακό σερί δύο αγώνων χωρίς νίκη με ισάριθμες ήττες. Ομάδα με ισορροπία στις γραμμές αλλά πολύ καλό επιθετικό πλάνο έχοντας τέσσερα Over στα τελευταία έξι παιχνίδι, όντας στην 6η θέση και με 4-0-2 εντός έδρας.

Η Γουόλσολ μετά την ήττα απο την Μπρίστολ Ρόβερς “τρέχει” ένα εξαιρετικό σερί πέντε αγώνων αήττητη(2-3-0), πιο πρόσφατο το 2-2 με την Ολνταμ. Σούπερ επιθετική ομάδα με πέντε από τα έξι παιχνίδια της να έχουν επιβεβαιώσει τα πολλά γκολ και τρία απο αυτά το Over 3.5 Εκτός έδρας μετρά 1-3-3.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Η Σάτον έχει τα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την αντίπαλο της, όσον αφορά νίκες, αλλα΄η φιλοξενούμενη δεν φοβάται κανένα και με εξαίρεση ένα 0-0 με τη Λέιτον εκτός γενικά κάνει επιθετικά ματς αλλά βγάζει θέματα στην άμυνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x