ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ιταλίας: Μπολόνια- Κάλιαρι

Α΄ Ιταλίας: Μπολόνια- Κάλιαρι
Spread the love

Στο Renato Dall΄Ara η Μπολόνια υποδέχεται την Κάλιαρι με τις δυο ομάδες να αναζητούν εναγωνίως τους βαθμούς της νίκης μετά το φτωχό ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα αλλά τους γηπεδούχους να φαίνονται στην παρούσα φάση πιο κοντά εξαιτίας του γεγονότος πως οι Νησιώτες δεν έχουν βρει ακόμη τον βηματισμό τους στα παιχνίδια τους μακριά από την Σαρδηνία.

Οι ροσομπλού προέρχονται από την βαριά ήττα που γνώρισαν στο Ντιέγκο Μαραντόνα με 0-3 από την πρωτοπόρο Νάπολι αφήνοντας την ομάδα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς με το 2ο χειρότερο αμυντικό ρεκόρ στην κατηγορία ( 19 γκολ σε 9 ματς) αλλά για κάποιο λόγο υπάρχει η αίσθηση πως η Μπολόνια θα μπορέσει να τερματίσει στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας.

Οι Νησιώτες του Βάλτερ Ματζάρι προέρχονται και αυτοί , όπως και ο αποψινός τους αντίπαλος, από δυο back to back ήττες ( Φιορεντίνα 0-3, Ρόμα 1-2), ενώ στο τελευταίο “καρέ” των αγώνων τους έχουν μαζέψει μόλις έναν βαθμό και έχουν δεχτεί 11 γκολ.

Στις φετινές τους “εξορμήσεις” μακριά από την Σαρδηνία αριθμούν 3/4 ήττες και μετράνε και 2,75 γκολ παθητικό σε αυτές αφού έχουν δεχτεί τουλάχιστον από δυο γκολ σε κάθε 90λεπτο.

Προϊστορία: Η Μπολόνια είναι αήττητη στα 9 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Κάλιαρι ενώ συνολικά έχει κερδίσει τα 18/20 μεταξύ τους.

* Οι γηπεδούχοι στην τιμή του Άσου να ακουμπά το 1,80 φαίνεται να είναι μια καλή επιλογή απόψε αφού βρίσκονται σε καλύτερο momentum και έχουν σαφέστατα και την παράδοση μαζί τους. Σε fun bet για σκόρερ οι: Αρναούτοβιτς ( 2,50) και Σοριάνο ( 3,40) με βάση τους αριθμούς τους στο xGoals.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x