ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

A΄ Ισπανίας: Ράγιο Βαγιεκάνο- Θέλτα

A΄ Ισπανίας:  Ράγιο Βαγιεκάνο- Θέλτα
Spread the love

Η Ράγιο Βαγιεκάνο έχει κερδίσει και στα 5 φετινά της παιχνίδια στο γήπεδο της με πιο πρόσφατο και ηχηρό “θύμα” την Μπαρτσελόνα της οποίας επικράτησε με 1-0 ένα αποτέλεσμα που οδήγησε και στην απόλυση του Κούμαν από τον πάγκο των “μπλαουγκράνα”.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν λοιπόν την εντυπωσιακή τους πορεία στην εκκίνηση της La Liga έχοντας μαζέψει 19 βαθμούς στα 11 πρώτα τους παιχνίδια με αποτέλεσμα να φιγουράρουν στην 5η θέση του σχετικού πίνακα.

Οι νεοφώτιστοι ήδη έχουν πραγματοποιήσει μια ιστορική για τον σύλλογο πορεία στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά εάν κερδίσουν και απόψε θα δώσουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι στο επόμενο ματς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ντέρμπι λόγω βαθμολογίας και όχι μόνο τοπικό επειδή η ομάδα του Ιραόλα εδρεύει σε προάστιο της Μαδρίτης.

Σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία , 18 γκολ σε 11 παιχνίδια, με αιχμή του δόρατος τον Ρανταμέλ Φαλκάο ο οποίος στα 35 του χρόνια έχει βρει ήδη δίχτυα 4 φορές σε έξι συμμετοχές του στην επιστροφή του με την φανέλα της Ράγιο.

Η Θέλτα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό 2ιπλο με 0-3 που είχε πετύχει τις προάλλες στην έδρα της Χετάφε αφού φυσιολογικά “λύγισε” στην ανωτερότητα της Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία την κέρδισε με 0-2 μέσα στο Βίγκο.

Με 3/4 ήττες στα αντίστοιχα παιχνίδια της στην κατηγορία και 7 ήττες συνολικά από την εκκίνηση της La Liga μοιραία βρίσκεται στην 14η θέση.

Προϊστορία: Οι Vallecanos έχουν κερδίσει στα τελευταία τους τρία παιχνίδια ισάριθμες φορές την Θέλτα εκ των οποίων η πιο πρόσφατη με 4-2 στην Μαδρίτη τον Ιανουάριο του 2019. Επίσης και τα πέντε μεταξύ τους τελευταία τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με δυο τέρματα και πάνω.

* Ψηλά ο Άσος ( 2,35), ψηλά και το Over 2,5 ( 2,12), θεόρατη η απόδοση σε combo στο 3,75. Πιο συντηρητικά η επιλογή των πολλών τερμάτων εδώ αλλά εάν συνυπολογίσουμε πως η Θέλτα έχει χάσει ήδη στα 7/10 πρώτα της παιχνίδια είναι Value bet και η νίκη των γηπεδούχων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
PANAGIOTIS
PANAGIOTIS
2 years ago

Καλησπέρα
Ακόμη μια επιτυχία

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x