ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Iωνικός-Βόλος

Iωνικός-Βόλος
Spread the love

Στη Νεάπολη, η αγωνιστική κλείνει με τη ματσάρα Ιωνικού-Βόλου σε αναμέτρηση με έντονο το  ενδιαφέρον.

Ο Ιωνικός έχει καταφέρει να ανεβάσει ,εκ νέου, τον πήχη  με το τεράστιο διπλό κόντρα στον Ατρόμητο αλλά και την ανατροπή που έφερε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη.  Σε τρία ματς εντός έδρας έχει φέρει απο ένα αποtέλεσμα, πιο πρόσφατο το 1-2 απο τη Λαμία, ενώ νίκησε τον Αρη ΄με 1-0 και έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ξέχωρα από τον Μαχαίρα που έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, εκτός είναι και οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Κάνιας, Λένις και Τσιριγώτης, αλλά και ο Μπουένο για αγωνιστικούς λόγους ,μιας και όπως όλα δείχνουν θα φύγει τον Ιανουάριο. Κανονικά στην ομάδα θα είναι ο Ματσούκας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Βόλος προέρχεται από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ  με 1-3, ύστερα απο μέτρια εμφάνιση και κακό αμυντικό παιχνίδι  απο την ομάδα του Αμπρασκάλ που έχασε και πέναλτι. Γενικά έχει 3-1-2  στα τελευταία έξι ματς, ενώ προέρχεται και απο πρόκριση απέναντι στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας στο Κύπελλο. Εκτός ο Φεράρι, λόγω τιμωρίας,  αλλά και ο Πουρίτα  που είναι τραυματίας.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Ο Ιωνικός είναι ομάδα καθαρά αμυντική που ξέρει να μπλοκάρει τον αντίπαλο, ο Βόλος μπορεί σε ένα τέταρτο καλό δικό του να παίξει φουλ επίθεση και να κάνει ζημιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

(Visited 1 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x