ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – Πόντε Πρέτα  

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – Πόντε Πρέτα  
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στην Γκοϊανία, με την τοπική Γκοϊάς να ψάχνει το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που η Πόντε Πρέτα βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δύο συνεχόμενες ισοπαλίες για την Γκοϊάς, με 0-0 αρχικά στην έδρα της Λοντρίνα και 1-1 ακολούθως την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο, με θετικό πάντως για την ομάδα της Γκοϊανίας πως διατηρήθηκε, έστω και οριακά, στην πρώτη τετράδα. Ένας λάθος τόσο της αμυντικής γραμμής όσο και του τερματοφύλακα της Μποταφόγκο, έδωσε την ευκαιρία στον Ούγκο να ανοίξει το σκορ στο πέμπτο μόλις λεπτό, με την «απάντηση» όμως από την ομάδα του Ρίο να έρχεται στο έντεκα. Πιο απειλητική πάντως στην συνέχεια η Γκοϊάς, αδυνατώντας όμως να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα την υπεροχή της και τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για την Γκοϊάς, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στην Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, στο +3 όπως προαναφέρθηκε η Πόντε Πρέτα από την επικίνδυνη ζώνη, με αποτυχία πάντως για την ομάδα της Καμπίνας το 0-0 του Σαββάτου φιλοξενώντας στο ντέρμπι παραμονής την Βιτόρια. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Βιτόρια, περισσότερες και πιο σημαντικές πάντως για τους φιλοξενούμενους, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει, παρά τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Πόντε Πρέτα, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γκοϊάς, μία για την Πόντε Πρέτα και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία.

Έξι αγωνιστικές για το φινάλε και τα ψέματα τελείωσαν για την Γκοϊάς, η οποία αν θέλει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα και φυσικά να πάρει την άνοδο, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να κερδίσει το σημερινό ματς, με την φοβική μακριά από το γήπεδο της Πόντε Πρέτα.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x