Uncategorized

Βραζιλία Β΄: Μπραζίλ Πελότας – Αβαΐ   

Βραζιλία Β΄: Μπραζίλ Πελότας – Αβαΐ   
Spread the love

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την ουραγό Μπραζίλ Πελότας σε καθαρά ρυθμιστικό ρόλο, παίζοντας μόνο για το γόητρο, την στιγμή που η Αβαΐ ψάχνει τη νίκη που όχι μόνο θα την διατηρήσει στην πρώτη τετράδα, αλλά θα την φέρει ταυτόχρονα πιο κοντά στην πολυπόθητη άνοδο.

Δραματικό, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης, 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Ναούτικο, με τη Μπραζίλ Πελότας όχι μόνο να πανηγυρίζει την τέταρτη νίκη της τόσο στο γήπεδο της όσο και γενικότερα στο πρωτάθλημα, αλλά να «σβήνει» ταυτόχρονα τις λιγοστές ελπίδες ανόδου που υπήρχαν στην αντίπαλο της. Τρεις φορές μπροστά στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς, με το 1-0 από τον Ρενατίνιο στο πέντε, το 1-1 στο είκοσι οκτώ, το 2-1 από πέναλτι στο εξήντα, την προσωρινή ισοφάριση από τη Ναούτικο στο ογδόντα επτά και τη «μαχαιριά» τελικά από τη Μπραζίλ Πελότας στην ομάδα του Ρεσίφε από τον Καμίλο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Μπραζίλ Πελότας, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπέντο Φρέιτας», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, «θύμα» ανατροπής η Αβαΐ στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής την Παρασκευή που μας πέρασε στην έδρα της Οπεράριο, με θετικό πάντως για την ομάδα της Φλοριανόπολις, πως διατηρήθηκε, έστω και οριακά, στην πρώτη τετράδα. Πιο συγκεκριμένα, στην 3η θέση η Αβαΐ με 53 βαθμούς, όσους και η 4η στον βαθμολογικό πίνακα Γκοϊάς, της οποίας όμως υπερτερεί στην ισοβαθμία και στο +2 από την 5η ή την ομάδα που τις καταδιώκει, Κλαμπ Ρεγκάτας. Μπροστά στο σκορ η Αβαΐ στο ματς στην έδρα της Οπεράριο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, με περίτεχνο, εντός περιοχής πλασέ του Κολομβιανού επιθετικού Κοπέτε (47΄), ενώ ευκαιρίες στην συνέχεια στις φαρμακερές αντεπιθέσεις της για περισσότερα τέρματα. Η αδυναμία της πάντως να φτάσει στο 2-0 και να «κλειδώσει» το τρίποντο, έφερε και την «τιμωρία» της, καθώς η Οπεράριο κατάφερε να πραγματοποιήσει, κόντρα στην ροή του αγώνα, την ανατροπή. Έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Αβαΐ, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρεσακάντα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε τρία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία στο «Μπέντο Φρέιτας», με 3-0 για τη Μπραζίλ Πελότας το 2016, 1-1 το 2018, ενώ 1-0 για την Αβαΐ το 2020.

Χωρίς πίεση η Μπραζίλ Πελότας, η οποία κάνει ζημιές το τελευταίο διάστημα και έχει όπως προαναφέρθηκε ρυθμιστικό ρόλο. Παρόλα αυτά, «υποχρεωμένη» να κερδίσει το σημερινό ματς η Αβαΐ αν θέλει την άνοδο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, πιθανή απώλεια βαθμών μπορεί στο φινάλε να αποδειχθεί καταστροφική.

Εκτίμηση:  2

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x