ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ατλέτικο Ουίλα – Ντεπορτίβο Κάλι   

Κολομβία: Ατλέτικο Ουίλα – Ντεπορτίβο Κάλι   
Spread the love

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την υποβιβασμένη Ατλέτικο Ουίλα σε καθαρά ρυθμιστικό ρόλο, την στιγμή που η Ντεπορτίβο Κάλι ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη οκτάδα.

Πέντε συνεχόμενες ήττες για την Ατλέτικο Ουίλα, μετά και το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Ντεπορτίβο Πάστο, με την ομάδα της Νέιβα όχι μόνο σε ρυθμιστικό ρόλο, αλλά και σάκο του μποξ το τελευταίο διάστημα για οποιονδήποτε αντίπαλο. Φιλότιμες πάντως οι προσπάθειες της, παρά το γεγονός πως δεν καταφέρνει να πάρει έστω και ένα βαθμό, με τελευταία της επιτυχία, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, το προ έξι αγωνιστικών 1-1 φιλοξενώντας τη Λα Εκιδάδ. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Ατλέτικο Ουίλα, σε οκτώ ματς στο Κλαουσούρα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της  σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενα πολύτιμα τρίποντα για τη Ντεπορτίβο Κάλι, στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, βλέποντας το δραματικό 2-1 αρχικά στην έδρα της Ριονέγκρο, στο οποίο πραγματοποίησε στο ενενήντα την ανατροπή και το 2-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Πατριότας, να την φέρνουν στην 9η θέση. Σε απόσταση αναπνοής πλέον από την πρώτη οκτάδα και τα πλέι οφ, ενώ με τις νίκες που προαναφέρθηκαν έδειξε πως ξεπέρασε και τον οδυνηρό αποκλεισμό στην διαδικασία των πέναλτι στα ημιτελικά του κυπέλλου στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν από την πρωτοπόρο του Κλαουσούρα, Ατλέτικο Νασιονάλ. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Ντεπορτίβο Κάλι, σε οκτώ ματς στο Κλαουσούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ατλέτικο Ουίλα, τέσσερις για τη Ντεπορτίβο Κάλι και ισάριθμες ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Γκιγιέρμο Πλάσας Αλσίντ» της  Νέιβα.

Επιλογή μου το «διπλό», ποντάροντας καθαρά στο κίνητρο της Ντεπορτίβο Κάλι, η οποία θα δείξει τάσεις «αυτοχειρίας» αν δεν πάρει το σημερινό ματς.

Εκτίμηση:  2

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x