ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Γιουβέντους- Ζενίτ ( 8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ:  Γιουβέντους- Ζενίτ ( 8ος όμιλος)
Spread the love

Στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχεται την ασταθή στα εκτός έδρας παιχνίδια της στον θεσμό Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με στόχο την νίκη που θα της χαρίσει από απόψε την πρόκριση της στα νοκ άουτ του θεσμού και θα διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις από τις δυο back to back ήττες στο Καμπιονάτο που τους έβγαλαν εκτός διεκδίκησης του σκουντέτο από το Φθινόπωρο.
Η “Βέκια Σινιόρα” θα επιδιώξει απόψε να …γιατρέψει τις πληγές που της άφησαν οι δυο διαδοχικές ήττες από Σασουόλο και Βερόνα με το ίδιο σκορ: 2-1 που την έχουν αφήσει ήδη στο -16 από την κορυφή πριν καλά καλά μπει ο Νοέμβριος!
Ωστόσο στον θεσμό δείχνει χαρακτήρα αφού αριθμεί φέτος στον όμιλο μόνο νίκες ( 3/3) ενώ ακόμη παραμένει απαραβίαστη η εστία του Σέζνι.
Την ίδια ώρα υπερασπίζεται απόψε ένα νικηφόρο σερί 8/9 νίκες εντός έδρας στην διοργάνωση ενώ μετρούσε και “καρέ” νικών επίσης μπροστά στο κοινό της σε όλες τις διοργανώσεις πριν πέσει θύμα έκπληξης από την Σασουόλο.
Οι: Ντε Σίλιο, Ράμσεϊ και ο Μόουζες Κιν είναι κάποιοι από τους παίκτες που ο Μάσιμο Αλέγκρι άφησε εκτός αποστολής ενώ στον αντίποδα οι: Κιέζα- Ντε Λιχτ είναι διαθέσιμοι.
Οι φιλοξενούμενοι με το άνετο 4-0 που έχουν πετύχει στον όμιλο επί της Μάλμε έχουν γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League μετά τις Γιορτές.
Θεωρητικά έχουν ελπίδες για την πρώτη δυάδα αλλά μονάχα μαθηματικά μετά την εντός έδρας ήττα που υπέστησαν στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου από την αποψινή τους αντίπαλο μέσα στην Ρωσία.
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως εκτός έδρας στην διοργάνωση μετράνε 8/9 ήττες εκ των οποίων οι έξι είναι διαδοχικές και πιο πρόσφατες.
Πάντως ταξίδεψαν στο Τορίνο δίχως τον Ντόουγκλας Σάντος αλλά με καλή ψυχολογία εξαιτίας των δυο εμφατικών εντός έδρας νικών που πέτυχαν στο εγχώριο πρωτάθλημα επί της Σπαρτάκ Μόσχας και της Ντιναμό Μόσχας με 7-1 και 4-1 αντίστοιχα.

Προϊστορία: Η Γιούβε είναι αήττητη στα 9 παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι σε Ρώσικες ομάδες εκ των οποίων οι οχτώ είναι νίκες.

* H Γιουβέντους αριθμεί 8/9 νίκες εντός έδρας στην διοργάνωση ενώ συνολικά έχει χάσει μόλις 5/47 ευρωπαϊκά της παιχνίδια στο Allianz Stadium. Την νίκη την θέλει απόψε για να σφραγίσει μια ώρα γρηγορότερα την πρόκριση και να διατηρηθεί στο + 3 από την 2η Τσέλσι στην βαθμολογία του ομίλου.
Ο “σκέτος” Άσος είναι στο 1,55 ενώ σε combo ο Άσος με το Under 4,5 στο 1,85.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Under 4,5



(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x